Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmuş yarın fln çatlar büyük ihtimalleEki Görüntüle 2905567 merhaba ovülosyon testi yaptım nasıl sizce
Çok teşekkür ederimYumurtlama olmuş yarın fln çatlar büyük ihtimalle
Yarın tekrar yapacaksın dimi testi yarın çatlamış olursa yarını kaçırma yapış KocanaÇok teşekkür ederim![]()
Bu kadar düzenli biç kullanmadım yine test yaptım ama biri mor biri pembe ya ben anlamıyorum neden bir çizgi mor bir çizgi pembeYarın tekrar yapacaksın dimi testi yarın çatlamış olursa yarını kaçırma yapış Kocanadaha önce kullandinmi hiç bu testten
Siliklesince çatlamış olacak henüz değil ama çok çok yakın hatta akşam bintane daha test yap bence ne olur ne olmaz kaçırmaÇatlamış mı sence![]()
Ama sen bugünü değerlendir içerde sprem bulunsunÇatlamış mı sence![]()
Siliklesince çatlamış olacak henüz değil ama çok çok yakın hatta akşam bintane daha test yap bence ne olur ne olmaz kaçırma
Çatlamış mı sence![]()
Bugün degerlendiremedim malesef yarın inşallah ay Allah senden razı olsunEki Görüntüle 2905968 bak burda 3. Test yumurtlama 4. Test çatlama yani catlama gününu değerlendirmesi lazım senin akşam yaptığın bi tik daha silik sanki yarın tam çatlama olacak gibi duruyor
Yarın da yaptığın testi at tamam mı bekliyorumBugün degerlendiremedim malesef yarın inşallah ay Allah senden razı olsun![]()
Atıcam çok teşekkür ederim canım benim Allah çıkardı seni karşımaYarın da yaptığın testi at tamam mı bekliyorum
Ne demek rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah ne kadar oldu evleneliAtıcam çok teşekkür ederim canım benim Allah çıkardı seni karşıma
2 yılNe demek rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah ne kadar oldu evleneli
Hormon testi ve yaptırdınız mı bende iki buçuk yıl sonra hamile kaldım tedavi ile ve 41 Meryem suresi okutturmustum sende okuttur evde aç sürekli dinle ve RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN sürekli bunu oku elini karnna koy anlamına bakabilirsin