Yardım Edebilir misiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar nereye yazsam doğru düzgün cevap yazılmıyor ben de buraya yazıyorum.Kpss den 76 aldım önlisans olarak girdim atanma için umudum yok zaten ama en azından neler yapabilirim bu puanla bilgilerinizi paylaşır mısınız?Mesela Katiplik için basvurucam.Halk eğitimin hızlı klavye kursuna yazıldım F için.Q da daha iyiyim fakat sertifika olmadan basvuramıyor muşum aradan onu çıkarırım dedim.Sınava girenlerin 3/2 Q klavyeyle giriyormuş mülakatı gecenlerin 5/4 ü F kullananlarmış.Mülakatta bunun ayrımı oluyor mu F veya Q nun?Ayrıca Bilgisayar dersi görmen yeterli dyor bazıları transkrip götür olur dyorlar bazısı benimkini kabul etmediler diyor.Beni biraz bilgilendirirseniz minnettar kalıcam.

halk egıtımın bılgısayar kursu sertifikasını yeterli düzeyde goruyorlarmı..once bunu Bi ogrensen

f klavye daha öncelikli diye biliyorum.

Q klavyenin dizilimi taa daktilo zamanına dayanır. Yazım hızının yüksek olmasından dolayı bazen harfler üstüste basılıyormuş. O yüzden yazımı yavaşlatmak için en çok kullanılan harfleri dağıtmışlar. F klavyede ise durum tam tersi, yazımı daha kolay ve hızlı. Biz ilk Q ile başladığımız için geriye ket vurma oluyor. Dünya şampiyonlarının çoğu F klavye kullanıyor.

Alıntı yaparken yanlışlık oldu düzeltemedim bir türlü.Cevap yazıcaktım..Halk eğitime kaydolurken sordum kabul oluyor dedi bayan ama bazı forumlarda olmuyor dyor anlamadım.

Bunu bir dershaneye danışsan işin uzmanlarından daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin, yanlış yönlenmeni istemem. Bölümün ne bu arada ?

Bende iki defa girdim f den daha hızlı oluyor ama olmadı evde yapabildiğim şeyi sınavda yapamadım nokta virgül istediler sınavda çok heyecan yaptım ,panikledim maalesef olmadı F den girmeni tavsiye ederim birde mülakat için iyi bir torpil bulmanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…