yardım eder misiniz bana yorumlarınıza çok ihtiyacım var

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
durum karmaşık biraz dikkatli okursanız anlayabilirsiniz. sevgilim beni terk etmişti 17 gün oldu daha unutamadım her neyse annem ilişkimizi biliyordu ama ayrıldığımızı bilmiyor ayrıldıktan 2 gün sonra sevgilin aradı dedi meğer yalan söylemiş eski sevgilime sorduğum da zaten kanıtladı ve biz daha sonra hiç konuşmadık dün annem geldi dedi ki sevgilinle konuştum o siz kimsiziniz demiş annemde sevgilinin annesiyim demiş o da ayşenin annesi mi demiş. şimdi annem doğru mu söylüyordur annemin telefonuna da kendi telefonuma da baktım arama geçmişine yabancı bi numara yoktu annem zaten ayrılmamızı istiyor gibiydi bu dediği doru mudur müslümansan inan diyor valla konuştum diyor.

Annenin yalan soyleme amaci ne ki ? Bu konularda yalan soyluyorsa yine yalandir. Sevgiline bir kere sormussun dogrulamak icin yine sor. Ayrica sevgilin aramis olsa telefona seni istemez mi ? Yada seni arar veee telefon gecmisinde yabanci numara yok yazmissin niye yabanci numaradan arasin? Ve arama gecmisinde tarih saat yazar en azindan tarihlere baksaydin

Annem onun numarası var ben aradım dedi.
ya ayrıldık yabancı derken bilmediğim yani tarihe filan baktım hep. o başkasından hoşlanıyor ayrıl gibisinden geçen uyumaya hazırlanıyordu onunla mı konuşuyorsun dedi bende hayır dedim annem de konuşman da hata zaten dedi.

Bişe anlamadım ya hu

Bak sıralayayım
(annem ayrılmamızı istiyordu ve açık açık belli ediyordu)
-benim sevgilim vardı ve ayrılmak istedi ayrıldık
-2 gün sonra annem sevgilinle konuştum dedi bende sordum konuştun mu? o da hayır dedi ve kanıtladı
-şimdi annem dün onunla konuştum diyor. ve sözde bu ayşe diye bi kızla flört ediyormuş.
-annemin de kendi telefonumunda arama geçmişine baktım aramamış belki aradıysa silmiştir bilmiyorum

konuşmuş mudur? eski sevgilimi hala seviyorum ama o başka bir kızla mı flört ediyordur?

Heee:) teşekkürler açıklaman için bu arada

Bence annen ayrılmanı istiyor neden bilmiyorum belki de haklı nedenleri var.sen de zarf at ona bilmezler pek bu işleri kaçta aradın falan diye sor önce hangi gün falan diye.sonra müşteri hizmetlerini aradım senn numaran adına öyle bir konuşma yapılmamış anne neden yalan söyledin falan de:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…