yardim eder misiniz hamile kalmak istiyorum

yagmur damlasii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
441
121
33
27
Kızlar hamile kalmak istiyorum iki yıldır evliyim 25 yaşındayim ve bir sorunumuz yok gecen ay aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim doğal yolla hamile kalmak istiyorum önerileriniz var mı

Takviye vitamin kullanım gebe kalmayı kolaylaştırır ayrıca diğer ilaçları kullanmayı azaltın özellikle ağrı kesi antibiyotik mecbur kalmadıkça içmeyin
Hiç bir ilaç kullanmıyorum sadece troid için sabah bir ilaç ve hamilelik için folik asit kullanıyorum

Hiç bir ilaç kullanmıyorum sadece troid için sabah bir ilaç ve hamilelik için folik asit kullanıyorum
Anladım ek olarak d vit iyot omega 3 takviyesi ya da çeşitli vit içeren takviye kullanırsanız yardımcı olabilir hem kendin hem eşin kullansın sende yumurta kalitesi artar eşinde de sperm kalitesi

Merhabalar 16 eylül adet oldum 21 eylül adetim bitti temizlendim iki gün üst üste eşimle birlikte olduk ne zaman hamile kalırım

Kızlar hamile kalmak istiyorum iki yıldır evliyim 25 yaşındayim ve bir sorunumuz yok gecen ay aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim doğal yolla hamile kalmak istiyorum önerileriniz var mı
Canım hayıt tohumu kulan incir suyu iç havuç suyu kulan adet olduğunu günden 10 gün boyunca da soğan suyu kulan inşallah hamile kalırsn ve yemeğine dikkat et bol su iç bnde kimyasal geçirdim şuan 5+4 haftalk hamikeym

Canım hayıt tohumu kulan incir suyu iç havuç suyu kulan adet olduğunu günden 10 gün boyunca da soğan suyu kulan inşallah hamile kalırsn ve yemeğine dikkat et bol su iç bnde kimyasal geçirdim şuan 5+4 haftalk hamikeym
Kimyasaldan ne kadar zaman sonra hamile kaldın canım ben her akşam bir çay bardağı hayıt içiyorum her gün havuç yiyordum ama ona rağmen bir aydır yumurtalarda çatlama olmadı ya

Ovulasyon testi yap hiç bi sorunun yoksa ovulasyon dan 2 gün önce ve ovulasyon günü ile birlikte günaşırı ilişkiye gir 1 hafta kadar yumurta çatladıkran sonra 1 gün canlı kalır sperm en az 72 saat yaşar
Canım bir aydır ovulasyon testi yapıyorum sağlık raporu bile çıkarttılar bana bir sorun yok diye ama bir ay boyunca yaptığım testte piki göremedim geçen ay geçirdiğim kimyasaldan olabilir mi aceba

Back
X