- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın.eşin neden kullansın ki onda da mı agrı oluyor
bilmediğim için merakımdan sordum zatenlütfen bilip bilmeden yorum yapmayın.
öyle mi? bilen birinden cevap istiyorum. şimdi burda eşimin neden kullanacağını sana açıklayamam açıklarsam banlanırım bence. evliysen neden kullanacağını bilirsin.bilmediğim için merakımdan sordum zaten
hayy allahım ya neden sinirleniyosunuz ki ben doğru düzgün sordumöyle mi? bilen birinden cevap istiyorum. şimdi burda eşimin neden kullanacağını sana açıklayamam açıklarsam banlanırım bence. evliysen neden kullanacağını bilirsin.
bende düzgün cevapladımhayy allahım ya neden sinirleniyosunuz ki ben doğru düzgün sordum
Tabi içine sürülcek doktorun söylemesi gerekirdi. Ama yakar tahriş eder. Çok sürme.Merhaba kızlar.
Anestol pomad ı ilişkide ağrı olmaması için dr verdi ancak kullanımı nasıl bilmiyorum vajinanın içine mi süreceğim, dışına mı yoksa eşim mi kullanacak? kullanımı nasıl bilen varsa yardımcı olur mu?
lütfen konumu taşımayınn.. lüfffen lüffeeenn
baktım herkes bilmiyorum bulamadım bi sonuçİnternetten baksaydin keske evliyim ama bilmiyorum
Doktora sorsaydin keskebaktım herkes bilmiyorum bulamadım bi sonuç
teşekkür ederimTabi içine sürülcek doktorun söylemesi gerekirdi. Ama yakar tahriş eder. Çok sürme.
o an aklıma hiç gelmedi birde devlet hasnatesi tekrar arayıp soramadımDoktora sorsaydin keske
Ögrendin mi nasil kullanacaginio an aklıma hiç gelmedi birde devlet hasnatesi tekrar arayıp soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?