Yardim eder misiniz? Ptolaktin sorunsali

kelebek1981

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
99
14
288
Merhaba herkese,
43 yaşındayım, Mart ayının 10'da önce meme ultrasonuna gittim ve ondan sonra adet olamadım şuan aradan 2 ay geçmesine rağmen hala adet olamadım 30.04.2025 gittiğimde hormonlarım Prolaktin; 30.1, LH; 14.9, Estradoil; 41,7, FSH; 4.7 Ferritin: 35 ölçtüler. Sonrasında takip için gittiğim 15.05.2025 tarihinde Prolaktin:33, LH; 14,2, Estradoil; 68,8, FSH: 5,24 , Ferritin 22,7 ölçüldü. Doktor bana ilaç yazmakta tereddüt etti düşük Prolaktin diye gerek görmedi ve böyle kaldım. Ferritin 15 günde nasıl bu kadar düşüş oldu kanamam olmamamsına rağmen anlam veremedim. Şuan böyle bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Bir sonra ki ay tekrar doktora gideceğim ama endişeliyim bu durumu yaşayan var mı?

Prolaktin hormonunuz mu yüksek? 20li yaşlarda benim de yüksek çıkmıştı ama polikistik over muayenemde farkedilmişti,o zamanlar kendimizce hormonlarla oynamamak için ilaç kullanmamıştım,tavsiye diye demiyorum ama kendi deneyimimi söyleyeyim;ibrahim saraçoğlunun prolaktin için olan kürünü yapmıştım düzelmişti şükğr bir daha da yükselmedi, sonra yıllar sonra bir arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşamıştı,ellerinde aşırı da terleme yapıyordu o da denemek istedi kürü ve o da yapınca şikayetinden kurtulmuştu. Bende memeden süt gelme falan olmamıştı fakay göğğslerimde sertleşme yapmıştı.

Prolaktin hormonunuz mu yüksek? 20li yaşlarda benim de yüksek çıkmıştı ama polikistik over muayenemde farkedilmişti,o zamanlar kendimizce hormonlarla oynamamak için ilaç kullanmamıştım,tavsiye diye demiyorum ama kendi deneyimimi söyleyeyim;ibrahim saraçoğlunun prolaktin için olan kürünü yapmıştım düzelmişti şükğr bir daha da yükselmedi, sonra yıllar sonra bir arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşamıştı,ellerinde aşırı da terleme yapıyordu o da denemek istedi kürü ve o da yapınca şikayetinden kurtulmuştu. Bende memeden süt gelme falan olmamıştı fakay göğğslerimde sertleşme yapmıştı.
Rica etsem kürü yazabilir misiniz

ibrahim saraçoğlunun sitesinde var hem ürün olarak hem de kendiniz alıp hazırlayacak şekilde kür tarifi olarak. Detaylıca okuyun, yan etki veya herhangi bir ilaçla etkileşim, hangi rahatsızlıkları bılunanlara tabsiye edilmediği vs yazar onlara dikkat edin

Back
X