- 21 Eylül 2019
- 4
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Yaseminaslan66
Iyi akşamlar arkadaşlar 2 senelik bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda birimiz alevi diğerimiz sünni biz birbirimizi çok sevdiğimiz için herşeyi halledebiliriz diye düşündük benden kapanmamı istedi içimden geldiği zaman yapabileceğimi belirttim saygı duydu . Ailelerimiz çok farklı suan istanbulda çalışıyor memleketlerimiz de farkli yakında babasının yanına gidecek hayatını tarla hayvan vs gibi geçimini sağlamak istiyor ben tek kızım evde babam hasta ve evlendikten sonra oraya yerleşmek istemediğimi söyledim henüz 21 yaşındayım ve ben sehirde yaşıyorum bu kadar erkenden onun memleketine gitmek istemiyorum ailemde istemiyor gitmemi zaten evet çok seviyorum ona canımı bile verecek kadar çok ama hayat şartları bizi çok zorluyor 2 ayda bir görüşüyoruz ama sevdiğim için bekliyorum sabrediyorum oyaliyorum kendimi ama ortada gercekler de var dun ayrildim bu sebepten yolumuz zor farkli labirent gibi dedim ben ağladım o ağladı seni sevdiğim icin yaptim dedim çünkü ben oraya gidersem mutlu olamayacak gibi hissediyorum o da buraya gelmez biliyorum içim çok yanıyor eriyorum resmen birlikte uyurduk saatlerce telefonumuz açık kalırdı birimiz düştü mü digeri kaldirirdi . Onsuz da yapamıyorum sonra beni hiç aramadi biliyorum onu yarı yolda bıraktım sanıyor ama yapmaliyim cok zor cok farklilik var herşey problem olacak zaten nisan düğün vs bilmiyorum ne yapmaliyim akıl verin ağlamaktan bittim yemek yemiyorum yapamıyorum ama onunla da çok zor ne yapmaliyim ?