Yardim eder misiniz

Yaseminaslan66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
4
2
1
27
Iyi akşamlar arkadaşlar 2 senelik bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda birimiz alevi diğerimiz sünni biz birbirimizi çok sevdiğimiz için herşeyi halledebiliriz diye düşündük benden kapanmamı istedi içimden geldiği zaman yapabileceğimi belirttim saygı duydu . Ailelerimiz çok farklı suan istanbulda çalışıyor memleketlerimiz de farkli yakında babasının yanına gidecek hayatını tarla hayvan vs gibi geçimini sağlamak istiyor ben tek kızım evde babam hasta ve evlendikten sonra oraya yerleşmek istemediğimi söyledim henüz 21 yaşındayım ve ben sehirde yaşıyorum bu kadar erkenden onun memleketine gitmek istemiyorum ailemde istemiyor gitmemi zaten evet çok seviyorum ona canımı bile verecek kadar çok ama hayat şartları bizi çok zorluyor 2 ayda bir görüşüyoruz ama sevdiğim için bekliyorum sabrediyorum oyaliyorum kendimi ama ortada gercekler de var dun ayrildim bu sebepten yolumuz zor farkli labirent gibi dedim ben ağladım o ağladı seni sevdiğim icin yaptim dedim çünkü ben oraya gidersem mutlu olamayacak gibi hissediyorum o da buraya gelmez biliyorum içim çok yanıyor eriyorum resmen birlikte uyurduk saatlerce telefonumuz açık kalırdı birimiz düştü mü digeri kaldirirdi . Onsuz da yapamıyorum sonra beni hiç aramadi biliyorum onu yarı yolda bıraktım sanıyor ama yapmaliyim cok zor cok farklilik var herşey problem olacak zaten nisan düğün vs bilmiyorum ne yapmaliyim akıl verin ağlamaktan bittim yemek yemiyorum yapamıyorum ama onunla da çok zor ne yapmaliyim ?

Bence dogru bi karar vermissin kendini nerede mutlu hissediyorsan orada kal onunla gitseydin mesela aklin surekli ailende kalip daha cok mutsuz olabilirdin aranizda anlasmazlikllar cikabilirdi . Ayrica seni suan oldugun sekilde sevmisken neden kapanmani istedi yanlis anlasilmasin kapalilikla alakali soyledigim birsey yok sadece seni boyle gorup begenip sevmisse neden oyle birsey istedi

Bence dogru bi karar vermissin kendini nerede mutlu hissediyorsan orada kal onunla gitseydin mesela aklin surekli ailende kalip daha cok mutsuz olabilirdin aranizda anlasmazlikllar cikabilirdi . Ayrica seni suan oldugun sekilde sevmisken neden kapanmani istedi yanlis anlasilmasin kapalilikla alakali soyledigim birsey yok sadece seni boyle gorup begenip sevmisse neden oyle birsey istedi
Bilmiyorum inanın ben istiyorum ki kendi istediklerimiz üzerine bir dünya kuralım ama her hayal kurdugumuzda memleket hayvan tarla vs ben mersinde yasamak istiyorum küçüklükten beri hayalim bana ilkbasta tamam dedi hatta senden bu hayatta tek bise istiyorum oraya gidelim zaten hazırda bi isin yok yine tarlaya gideriz 3 ay bende yardim ederim ama mersine yerleselim dedim tamam dedi aimdi babasi yanina cekmeye çalışıyor korkuyorum da ileride bi hayatımı bosa harcamis olmaktan korkuyorum

Mantığını bir kenara bırakmayarak doğru karar vermişsin. Aşk ve duygular yanıltır aklın yolu birdir eninde sonunda bu karara varıcaktın. Kendinden bu kadar fedakârlık yapmak zorunda değildin hayırlısı olsun kendini çok yıpratma. Biz kadınlar çok üzülüyoruz ama erkekler daha mantıklı düşünüp hayatına devam ediyor

Mantığını bir kenara bırakmayarak doğru karar vermişsin. Aşk ve duygular yanıltır aklın yolu birdir eninde sonunda bu karara varıcaktın. Kendinden bu kadar fedakârlık yapmak zorunda değildin hayırlısı olsun kendini çok yıpratma. Biz kadınlar çok üzülüyoruz ama erkekler daha mantıklı düşünüp hayatına devam ediyor
Ben nasıl atlatabilorim bilmoyorum bana çok ağır geloyor neden bu farklilik beni buldi ben sadece bi onsano sevdim meden bu kadar problem bilmoyorum

Ben nasıl atlatabilorim bilmoyorum bana çok ağır geloyor neden bu farklilik beni buldi ben sadece bi onsano sevdim meden bu kadar problem bilmoyorum
Benim de önceki ilişkimde vardı kültür farklılıkları şöyle dönüp baktığımda iyiki bitmiş diyorum ben de çok üzülmüştüm ama evlenince çok zorluk çekeceğime ayrılıp 1 yıl ara ara üzüldüm sonrasında tam da kendime göre çok iyi birini buldum hayat bu aşk acısı da neymiş 😁

Back
X