Yardim eder misiniz

Bebepopi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
151
39
13
29
Kızlar ben yine geldim ağlaya ağlaya yaziyorum yine size gecen ki konumu okudunuz zaten adetliyken hamile oldugumu ogrenmistim sonra doktor dusuk yapiyorsun deyip eve yolladi bugun ben kasik agrisi camur kivaminda akinti ile acile gittim beta 175 e yükselmiş doktor alttan bakti rahmin arkasinda sivi birikmesi goruyorum dedi o sirada idrara sıkışıktım kızlar sag yumurtalik buyumus dedi bir suru tahlil istedi kızlar benim neyim var allah rizasi için bana dua edin allah hepimize saglikli evlat versin moralim cok bozuk panikatagim tuttu

Beta hcg düşüyordu200 olmus sehir hastanesi bakti 2 saat once ne yapacağım bilmiyorum sabah poliklinige gidecem

Ya Allah yardmcnz olsun..o konunuzda cok mutlu olmstm..icinizi ferah tutun doktor kontrolunde olduktan sonra duzelecektr insallah..iyice stres yapip da kndinizi uzmeyin..
Canim doktor alttan bakti rahmin arkasinda sıvı birikmis dedi hicbirsey anlamadim betayi tekrar ettik 200 cikti dis gebelik hizli yukselir diyorlarsanki benim ki yavas mi yükseliyor

Allah yardımcın olsun canım dış gebelik olabilir doktor takibinde olmalısın

Canim doktor alttan bakti rahmin arkasinda sıvı birikmis dedi hicbirsey anlamadim betayi tekrar ettik 200 cikti dis gebelik hizli yukselir diyorlarsanki benim ki yavas mi yükseliyor
Keske bilgim olsa da yardimci olabilsem siz evhamlanmadan doktor kontrollerine devam edin lutfen..Allah yardmcnz olsun..😕

Adetin ikinci gunu yapılan testte 21 di sonra 2 gün sonra 48 oldu iki gun sonra tekrar ettirdim 64 oldu baska doktorda hcg yaptırdım 33 çıkmıştı dusuk dedi eve geldim aradan 1 hafta geçti 200 cikti kafayi yicem

Cok geçmiş olsun ya boş gebelikte olabilir ama bizimkiler tahmin tabiki doktor takibinde kalın allah yardımcınız olsun ya 🙁🙁

1 hafta boyunca herşey mükemmeldi hatta ben beta düştü eski haline döndü sandim bugun fena oldum kızlar sinirlerim cok bozuk cok

Merhaba son durumunuz nedir
Canım merak edip sordugun için allah razı olsun sonra beta hcg düştü canım 11 lere doktor adet olacaksın dedi başka bir işleme gerek yok dedi oluşmadan kaybedilen gebelik dedi başka birşey demedi sonra adet oldum işte tekrar denedik yine olmadıyine adet oldum inşallah bir daha hamile kalırım canım inşallah psikolojim bozuldu herkes kolayca hamile kalıyor ben kalamadım

Back
X