Cok korkuyorum canim cok bir daha anne olabilir miyimDış gebelik olabilir canım takip ettir
Ya Allah yardmcnz olsun..o konunuzda cok mutlu olmstm..icinizi ferah tutun doktor kontrolunde olduktan sonra duzelecektr insallah..iyice stres yapip da kndinizi uzmeyin..Beta hcg düşüyordu200 olmus sehir hastanesi bakti 2 saat once ne yapacağım bilmiyorum sabah poliklinige gidecem
Canim doktor alttan bakti rahmin arkasinda sıvı birikmis dedi hicbirsey anlamadim betayi tekrar ettik 200 cikti dis gebelik hizli yukselir diyorlarsanki benim ki yavas mi yükseliyorYa Allah yardmcnz olsun..o konunuzda cok mutlu olmstm..icinizi ferah tutun doktor kontrolunde olduktan sonra duzelecektr insallah..iyice stres yapip da kndinizi uzmeyin..
Keske bilgim olsa da yardimci olabilsem siz evhamlanmadan doktor kontrollerine devam edin lutfen..Allah yardmcnz olsun..Canim doktor alttan bakti rahmin arkasinda sıvı birikmis dedi hicbirsey anlamadim betayi tekrar ettik 200 cikti dis gebelik hizli yukselir diyorlarsanki benim ki yavas mi yükseliyor
Merhaba son durumunuz nedirDoktora gittim tekrar beta ve progestanistedi belli olur dedi bakacağız diyor
Canım merak edip sordugun için allah razı olsun sonra beta hcg düştü canım 11 lere doktor adet olacaksın dedi başka bir işleme gerek yok dedi oluşmadan kaybedilen gebelik dedi başka birşey demedi sonra adet oldum işte tekrar denedik yine olmadıyine adet oldum inşallah bir daha hamile kalırım canım inşallah psikolojim bozuldu herkes kolayca hamile kalıyor ben kalamadımMerhaba son durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?