Yardım eder misiniz

Esrabanu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
181
75
13
29
Kızlar adetime 15 gün var predictor early erken gebelik testini aldım sizce şimdi yapsam cikarmi yoksa 6 gün kalmasını mi bekliyim çünkü 6 gün öncesine kadar sonuç veriyomus

Kendin söylüyorsun kendin cevap veriyorsun.. 15 gün önceden çıkar mı sence???

O zaman yap... Çıkmayacağını bile bile yap için rahatlasın... Sonra tekrar alır 6 gün kala yaparsın..

Kızlar adetime 15 gün var predictor early erken gebelik testini aldım sizce şimdi yapsam cikarmi yoksa 6 gün kalmasını mi bekliyim çünkü 6 gün öncesine kadar sonuç veriyomus
iyide 15gun varsa senin yumurtlama gunun bugunler olmali
bence once bugunleri degerlendirin testi daha sonra kullanirsin

luteal faz nedir bi arastirmani tavsiye ederim. luteal faz kadinin yumurtladigi gunden adet oldugu gune kadar gecen sureye denir ve yaklasik %90 kadinlarin hepsinde bu sure 14 gundur yani sen daha yumurtlamadin bile. yumurtlama olup rahime yerlesene kadar da yaklasik 10 gun gecer bu da adetine 4 gun kala demektir. erken yerlesirse 8 gun falan surer ki buda adete 6 gun kala demektir. dolayisiyla su anda zaten hamile degilsin. yumurtlama zamanindasin. gun asiri iliski ve sabirla beklemekten baska caren yok. ustune gorme yasamadiysan 15 gun oncesinden hamile kaldigini ogrenmen imkansiz. ama dedigim gibi luteal fazi bi arastir ben hamilelik dusunmeye baslamadan dahi adet takvimi tutardim dolayisiyla hamilelik dusunmeye basladigimda o tuttugum takvim benim cok isime yaramisti cunku yaklasik 1 senelik takvimle tahmini yumurtlama gunumu ovulasyon testine gerek kalmadan tahmin edebiliodum. bi tavsiye daha adetin gecikmeden gebelik testi yapma. erkenden ogrenip kese gozukcek mi kalp atisi var mi diye daha cok strese giriosun en azindan edetin 4-5 gun gecerse kalp atisi diil ama muhtemelen keseyi gorebilirsin ama tabiki sen bilirsin

Saol canım :) 3 gün kala yapicam testi cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…