Yardım eder misiniz

Meleq11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
26
1
1
29
Arkadaşlar ben sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkim oldu bakireyim hala ertesi gün adet oldum ilişki olayından iki gün sonra mide bulantım oldu bu birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı göğüs uçlarında hassasiyet var karnımda şişlik hissediyorum ben çok stres yaptım hamile olabilir miyim

Arkadaşlar ben sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkim oldu bakireyim hala ertesi gün adet oldum ilişki olayından iki gün sonra mide bulantım oldu bu birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı göğüs uçlarında hassasiyet var karnımda şişlik hissediyorum ben çok stres yaptım hamile olabilir miyim
Icine bosalmadiysa sorun olmaz genital bolgenin uzerine bosalma gerceklestiyse ihtimak var ama iliskiden hemen sonra mide bulantisi falan olmaz gebelikte adetinden 1-2hafta gecsin ve test yap hemrn

İlişkiden hemen sonra adet oldum
Ya yumurtlama tarihi degisebiliyo tam kestirilmeyebiliyo sadece surtunme olduysa yani cok cok cok kucuk ihtimal denebilir bi dahaki adetini bekle stres yapma gecikir sonra normalde erkek islandiginda bile sperm gelir cunku

Ben şuan ilişkiden tam 3 hafta geçti 22. Gününde 4 tane idrar bir kan testi yaptım hepsi negatif ama korkuyorum

Geçen ay 9 ekimde oldum eğer 9 Kasım da olursam 9 gün ama belli olmuyor benim 9 gün var adete öyle hesaplarsak

Back
X