Yardım eder misiniz

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Önceden akciğerime pıhtı attı emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm. Sonra bu trombofili paneli testi yaptrdık. Bu sonucu Atacağım buraya.
Hamilelikte ne yapmam gerek bilen yazabilirmi bazı genler varmış düşüğe onlar sebep oluyormuş bnddkiler sebep mi?
Screenshot_2016-05-16-16-31-04.webp

Önceden akciğerime pıhtı attı emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm. Sonra bu trombofili paneli testi yaptrdık. Bu sonucu Atacağım buraya.
Hamilelikte ne yapmam gerek bilen yazabilirmi bazı genler varmış düşüğe onlar sebep oluyormuş bnddkiler sebep mi?
Eki Görüntüle 1834766
Canım bu kadar detaylı degil benimki ama beninde faktor 5 heterozigot çıktı transferden itibaren hibor verdi doktor gobekten vuruyorum dogum olursa allah izin verirde doguma kdr vurulması gerekmiş.gittiginiz her doktora bu belgenizi gosterin mutlaka

cok gecmis olsun benim de dogum sonrasi bacakta pihti oldu ama ben de leiden faktor 5 mutasyonu heterezigot. gebeligim boyunca claxane 0.4 igne kullandim. dogum sonrasi devam etmeme ragmen pihti oldu. suan hibor 350 kullaniyorum. hemotolog ve veya kadin dogumcun seni daha iyi yinlendirecektir. tekrar gecmis olsun.

Back
X