Herkese merhabalar.umarim bana yardim edersiniz.Oğlum 29 aylık cisini kanadını yaptıktan sonra söylüyor cisini yaparken tutuyor pipisini.herkes artık hazır basla artık dedi bencede tuvalet eğitimine hazır.yaz günü pismesin artık bezle diyorum.yürümeye başladığından beri benimle tuvalete gelir beni izler.Ama ne yaptıysam onu klozete oturtamadı.kendini kasiyor korkuyor.aparat aldim ama onu koymama hiç fırsat vermedi.alaturka wc de suyla oynamak ister orada alistiririm dedim ordada çok korktu.Ben zorla tutuyorum kendini kasip ağlıyor hiçbirşey yapmıyor.lazimlik aldim bir haftadır salonda durdu içini çıkardı oynadı falan.bugün artık sabah bazı çıkardım annecim artık cisi kakayi buraya yapacaksın dedim.içli içli ağladı.yapmadı hemen kalktı.neyse banyo yaptıracağım.banyoyu hazırlamaya gittim.oglum ciplakti geldimki salonun ortasına cisini kakasini yapmış.Simdi 1 .5 st sonra yeniden lazimliga oturttum hemen ağladı ve kalktı.Ben kucagimda tuttum gene kendini kasti.Simdi unutuyorum.muhtemelen altına yapacak.ne yapicam bilmiyorum.henüz tam konuşamıyor.o yüzden çok iyi anlaşamıyoruz.Ama napicaz bilmiyorum bir kac gün ortalığa iseyip sonra tuvalete gitmeyi kabul edermiki