yardım eder misinizzz?...

DILFA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
52
0
86
Kayseri
hımm nası başlasam...ben temmuz gibi sözlendim. sözlüm bayramdan sonra görev yaptığı şehire döndü. onu çokkk özlüyorum çokkk da seviyorum bi kaç gün önce biraz tartıştık benimle ilgilenmedi die:kedi: biraz ileri gittim onu üzdüm azıcık. şimdi ona bi kargo göndermek istiyorum bi kaç istediği bişeler vardı onları koydum kutuya daha başka ne gönderebilirim??? hem gönlünü almak istiyorum şımarıklık yaptım biliyorum beni affetsin istiyorummmm yardım edermisinizzzzzz:Saruboceq:

onun tarzını biliorsundur canım ona göre bişi alıp koyabilirsin.....ne bilim yani bi parfüm ve ya swet alabilirsin erkeğede pek bişi aklıma gelmiyor ama

cok uzgun oldugunu gosteren fotonu cekip notunuda yazip gondere bilirsin affederse ardindan cok mutlu oldugunu gosteren resmini gonder sonrada cok sevdigini gosteren resmini cek gonder sonrada............................ boyle uzar gider bende denemistim sonra her ay fotograf beklemeye basladi :jeyyar:

zaten bi kazak gönderiyorum. daha farklı bişe olsun istiyorum ama aklıma gelmiyo bişe:(

ıkinizin beraber çekilmiş fotoğrafınızı çerçeveleyip gönderebilirsin. Belki o zaman yumuşar... :kahve:

Canım kendi kıyafetlerinden koyabilirsin kokunu özlemiştir parfümünü sıkıpta gönder tabi

Sana özel bişey olsun yanında taşıyacağı

Resmin onun için çektirdiğin özel olsun

Çok özel olabilir weya çok abartımı olur acaba onun için bir iç çamaşırı alabilirsin kendin için ewlenince giymek için çok hoş olabilir bi fikir sadece inş gönlünü alırsın canımopuyorumnanaktan

ASLINDA BıZ 8 SENE KADARDA SEVGıLıYDıK RESıM FALAN ÇOK ONDA O YÜZDEN RESıM GÖNDERMıYORUM. BANA AıT Bı EŞYA OLABıLıR PARFÜMLÜ SÜPER FıKıR TEŞKRLER. ıÇ ÇAMAŞIRIDA SANKı BıRAZ ERKEN ONA:kedi:

zemuszemus EVET OLABıLıR.. MıNıK YASTIK DERKEN NASI BıŞE VEYA NERDEN BULABıLıRıM AYDINLATIRSAN SEVıNıRıM.

bence kutuya kendi el yazınka bi kagıda seni kırdıgım için özür dilerim ben seni cok sewiyorum falan gibi gönlünü alacak seyler yazabilirsin parayla alacagın seyden cok daha değerli olacaktır

Back
X