Merhabalar daha once de bu sayfada rahatlikla paylasim yapabilcegimi gordum 2 defa kimyasal gebelik gecirmistim ve bugun adetimin ilk gunu sabah gelmedigini gorunce dayanamayip test yaptim ve hafif belirkin cizgi cikti tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce cok mu erken doktora gitmem icin beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim hastaneye diger iki gebelik ilk haftadan sonlanmisti
Hamile kalmak istiyorsunuz anlıyorum ama neden bukadar acele ediyorsunuz bunu anlayamıyorum.
Yani adetinizin geciktiği birinci gün test-doktor filan bana garip geliyor.
Belki bu ay adetiniz bir hafta geç olacak. Yani bir süre bekleyip ondan sonra harekete geçmek daha iyi gibi geliyor bana
Hamile kalmak istiyorsunuz anlıyorum ama neden bukadar acele ediyorsunuz bunu anlayamıyorum.
Yani adetinizin geciktiği birinci gün test-doktor filan bana garip geliyor.
Belki bu ay adetiniz bir hafta geç olacak. Yani bir süre bekleyip ondan sonra harekete geçmek daha iyi gibi geliyor bana
İki defa ust uste kimyasal gebelik gecirdim cunku tekrar aynı seyi yasamak istemiyorum daha once bekledim biloyorsunuzdur belki kimyasal gebelik 1 hafta 10 gun icinde sonlanıyor belki bunun sonlanmasini erken teshisle engelleyebiliriz diye düşünüyorum o yuzden fikir alma amaçlı yazdim buraya ustelik yaptigim teste hafif bir cizgi vardi zaten cizgi olmasa doktor falan dusuncek kadar bilgisiz degilim.
İki defa ust uste kimyasal gebelik gecirdim cunku tekrar aynı seyi yasamak istemiyorum daha once bekledim biloyorsunuzdur belki kimyasal gebelik 1 hafta 10 gun icinde sonlanıyor belki bunun sonlanmasini erken teshisle engelleyebiliriz diye düşünüyorum o yuzden fikir alma amaçlı yazdim buraya ustelik yaptigim teste hafif bir cizgi vardi zaten cizgi olmasa doktor falan dusuncek kadar bilgisiz degilim.
Estağfirullah ben size bilgisiz demedim aksine benim bilmediğim birşey biliyorsunuz ki böyle davranıyorsunuz diye düşündüm öğrenmek istedim neden tersliyorsunuz
aynı durumu bende birkaç kez yaşadım o yüzden bir hafta on gün bekleyip test yapmak ümitlenip üzülmekten daha iyi gibi geliyor bana, düşük psikolojisine girilmiyor en azından.
Erken dönemde bunun önüne geçilmiyor diye biliyorum, kese oluştuktan sonra verilen ilaçlar var ama öncesinde müdahale edilmiyor demişti doktorum.