yardım edermisiniz?

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Kızlar benim bir sorunum var.Ancak utanarak soruyorum.Makatta oluşan memeye ne iyi gelir bitkisel olarak?Ne olur bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Her zaman değil ama acıyor bazen.Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
canım sen hemeroidi mi kastediyorsun..?
bunun için doktordan başka çarelere başvurma sakın...bitkilere güvenip de riske atma kendini...
basit ilaçları var ama hemeroidin evresine göre değişik değişik...
ilerlemişse veya daha yeni bi durumsa ona göre ilaçlar değişiyor...mutlaka bi doktora görün...önemsemez de gitmezsen o meme büyüyor ve tedavisi zor hallere geçiyor...
eğer daha yeniyse geç kalmadan git mutlaka..ilerledikçe acısı sancısı yanması kanaması artıyor...oturup kalkması bile bi eziyet oluyor..

Mutlaka doktora git arkadaşım sonrası daha da sıkıntılı oluyo kanaması falan mümkünse acı şeylerde yeme canın çok yanar sonra:31:

canım sen hemeroidi mi kastediyorsun..?
bunun için doktordan başka çarelere başvurma sakın...bitkilere güvenip de riske atma kendini...
basit ilaçları var ama hemeroidin evresine göre değişik değişik...
ilerlemişse veya daha yeni bi durumsa ona göre ilaçlar değişiyor...mutlaka bi doktora görün...önemsemez de gitmezsen o meme büyüyor ve tedavisi zor hallere geçiyor...
eğer daha yeniyse geç kalmadan git mutlaka..ilerledikçe acısı sancısı yanması kanaması artıyor...oturup kalkması bile bi eziyet oluyor..

Daha yeni 1 iki günlükte.Ben doktora gitmeye utanıyorum ya :(

Bir süre kabız olmamaya bakacaksın, sorunlu kısmı temiz ve kuru bırakacaksın ve ilk fırsatta doktora gideceksin.

Daha yeni 1 iki günlükte.Ben doktora gitmeye utanıyorum ya :(

Henüz yeniyken dr bakmıyor bile. Benim öyleydi ve hemen dr gittim. 1 kremle bitti tamamen. Ama ilerlerse ciddi ciddi inceliyorlar. Ameliyatı var birde tabi... Hangisini seçtin? :1:

evde yapacakların sıcak suya oturmak
asitli, baharatlı, acı yiyeceklerden uzak durmak
kendini sıcak tut, üşütme
doktordan utanma, evliliğimin ilk aylarında bendede aynı sorun olmuştu
hemen doktora gitmiştim
muayene etmedi sıkınıtımı anlattım krem verdi
kremi iki kullanma sonunda geçti gitti..
doktordan utanma diye birşey olmamalı
böyle düşünceler geride kalmadı mı?

Henüz yeniyken dr bakmıyor bile. Benim öyleydi ve hemen dr gittim. 1 kremle bitti tamamen. Ama ilerlerse ciddi ciddi inceliyorlar. Ameliyatı var birde tabi... Hangisini seçtin? :1:

pardon hangisini seçtin derken anlamadım da :)

evde yapacakların sıcak suya oturmak
asitli, baharatlı, acı yiyeceklerden uzak durmak
kendini sıcak tut, üşütme
doktordan utanma, evliliğimin ilk aylarında bendede aynı sorun olmuştu
hemen doktora gitmiştim
muayene etmedi sıkınıtımı anlattım krem verdi
kremi iki kullanma sonunda geçti gitti..
doktordan utanma diye birşey olmamalı
böyle düşünceler geride kalmadı mı?

Evet geride böyle düşünceler de,hiç o konuda gitmediğim için doktora ondan çekiniyorum gibi.
Bir de çevremde duyuyorumda işte fitil falan verdiler şunu yaptılar bilmem ne işte..bunlarında etkisi var

pardon hangisini seçtin derken anlamadım da :)

doktorun muayene etmediği ilk başlangıç seviyesin demi
yoksa kanamaların, ağrıların çoğaldığı ilerlemiş seviyede gidip muayene olup ameliyatı mı tercih edersin demek istedi arkadaş:27:

Evet geride böyle düşünceler de,hiç o konuda gitmediğim için doktora ondan çekiniyorum gibi.
Bir de çevremde duyuyorumda işte fitil falan verdiler şunu yaptılar bilmem ne işte..bunlarında etkisi var

fitili bilmiyorum tüp içinde krem veriyor
baya faydası oluyor bir iki kullanmada geçiyor

cnm bu hastalıktan olmayan cok az ınsan vardır .bende de var tmm ben olsam bende utanırım ama mecbursak gıdecegız napalım...eşimle annem gitmişti...anneme fitil vermişti doktor sıcak suya oturma ve krem....ama ileri sevıye ıse amelıyat gerekıyor eniştem kaç kere amelıyat oldu düzelmıyor bı turlu...

Hemen dr git ilerlerse kurtuluşun zor olur
Bir kaç ilaçla tedavi ediliyor başlangıncında
Doktordan gerçekten utanılmaz
Onlar nicelerini görüyor, biliyor :1:

doktorun muayene etmediği ilk başlangıç seviyesin demi
yoksa kanamaların, ağrıların çoğaldığı ilerlemiş seviyede gidip muayene olup ameliyatı mı tercih edersin demek istedi arkadaş:27:

Anladım evet haklıısnız da hafta sonu girdi pazartesiyi beklemek zorundayım gene doktora gitmek için:(

Henüz yeni olması sizin için büyük avantaj.
Asla acı yemeyin.Sıcak su ağrıları dönemlerde bile iyi gelirken sanırım daha başlangıçta daha iyi sonuç verir.
Kabızlık bugünden sonra en büyük düşmanınız.Giren internete bakın ,kabız yapacak tüm yiyeceklerden uzak durun.
Doktora gitmenizi bende tavsiye ederim , çünkü verdikleri krem çok işe yarıyor yeni hemoroidlerde.
Geçmiş olsun.

Kızlar benim bir sorunum var.Ancak utanarak soruyorum.Makatta oluşan memeye ne iyi gelir bitkisel olarak?Ne olur bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Her zaman değil ama acıyor bazen.Cevaplarınızı bekliyorum.

Yahu nıye doktordan utanıyosun allah utanılıcak dert wermesn bence!!!!!

Sımdı evde sıcak suya oturcan ıcıne yarım cay bardagı sirke her gun 20 25 dk bunu yap Kaynar olmasın

Bıde bunu muhakkak yap ama doktorunada gıt ahmet marankınıın ttarıfıdır.

çörek otu, mazı, turunç kabuğu, kavza kökü, bal : 10 çorba kaşığı kaşığı çörekotu, 2 avuç (100 gram) mazı yaprağı, avuç (100 gram) turunç kabuğu ve 50 gram kavza (behmen) kökü iyice dövülür. üzerine 1 kilogram süzme bal ilave edilir. Macun haline gelinceye kadar karıştırılır. Günde 1 kere, 2 kahve kaşığı yenir. Bu işleme, bir hafta boyunca devam edilir.

Her gun sabah aksam genıtal bolgenı ve makatını ıce sırkeyle yıka sonra suyla yıka bır ıkı dk yıka bekle suyla temızle

Suan yenıyken tedawısıncok kolay hıcnkorkma utanma

Son düzenleme:
Kabız ve ishal olmamak için elinizden geleni yapın.
Acı yemeyin.
Banyoda sıcak su doldurun ve içine oturun.

Ablam bu şekilde geçirdi. Tabii bunlar yanında doktorun verdiği fitil+krem.
Ablam malesef malum bölgeyi göstermişti. Ancak sağlık bu, onlarda doktor öyle düşünün.

İhmal etmeyin ablamın en yakın arkadaşı da utandı gitmedi çok uçlanmış, ilerlemiş regliyken silince ki kan gelmesi gibi kan geliyordu sildiğinde peçeteye. İlaçla geçirecekken ameliyat olmak zorunda kaldı. Ameliyatta uyutmuşlar oyüzden acı vs.hissedilmiyor.

Çok geçmiş olsun erken teşhisin önemini unutmayın.

Fitilden kremden korkmayın zararı olsa doktor vermez. kendi kendine geçirmeye çalışma o çaylar bitkiler işe yaramıyor çünkü. daha kötü yapanlarını gördüm en kısa zamanda doktora git.:36:

Back
X