Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen hemeroidi mi kastediyorsun..?
bunun için doktordan başka çarelere başvurma sakın...bitkilere güvenip de riske atma kendini...
basit ilaçları var ama hemeroidin evresine göre değişik değişik...
ilerlemişse veya daha yeni bi durumsa ona göre ilaçlar değişiyor...mutlaka bi doktora görün...önemsemez de gitmezsen o meme büyüyor ve tedavisi zor hallere geçiyor...
eğer daha yeniyse geç kalmadan git mutlaka..ilerledikçe acısı sancısı yanması kanaması artıyor...oturup kalkması bile bi eziyet oluyor..
Daha yeni 1 iki günlükte.Ben doktora gitmeye utanıyorum ya![]()
Henüz yeniyken dr bakmıyor bile. Benim öyleydi ve hemen dr gittim. 1 kremle bitti tamamen. Ama ilerlerse ciddi ciddi inceliyorlar. Ameliyatı var birde tabi... Hangisini seçtin?![]()
evde yapacakların sıcak suya oturmak
asitli, baharatlı, acı yiyeceklerden uzak durmak
kendini sıcak tut, üşütme
doktordan utanma, evliliğimin ilk aylarında bendede aynı sorun olmuştu
hemen doktora gitmiştim
muayene etmedi sıkınıtımı anlattım krem verdi
kremi iki kullanma sonunda geçti gitti..
doktordan utanma diye birşey olmamalı
böyle düşünceler geride kalmadı mı?
pardon hangisini seçtin derken anlamadım da :)
Evet geride böyle düşünceler de,hiç o konuda gitmediğim için doktora ondan çekiniyorum gibi.
Bir de çevremde duyuyorumda işte fitil falan verdiler şunu yaptılar bilmem ne işte..bunlarında etkisi var
doktorun muayene etmediği ilk başlangıç seviyesin demi
yoksa kanamaların, ağrıların çoğaldığı ilerlemiş seviyede gidip muayene olup ameliyatı mı tercih edersin demek istedi arkadaş![]()
Kızlar benim bir sorunum var.Ancak utanarak soruyorum.Makatta oluşan memeye ne iyi gelir bitkisel olarak?Ne olur bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Her zaman değil ama acıyor bazen.Cevaplarınızı bekliyorum.