- 23 Temmuz 2015
- 153
- 39
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hayalkurmak
-
Yok etmiyor sabah geldi silînce sadece gunluk pet kullaniyorum onda birsey yok sadece sildigimde baya koyu kahve renk geldi 3 kere sildim emin olmak icin 3 dede leke geldi simdi gusul almadan kilabilirim demi ?namazı oturarak kıl bence bi şey olmaz.kanaman hala devam ediyo mu
Nasil yani ustune gordum canim ustune gorme normal hamile kalanlarda olmuyormu benimki tup bebek anlamadim ?bence üstune görmüşsün....hayırlı olsun
Sagol canim yardimin icin evet bende oyle yapacagim kazalarimi kilacagim sonra bu sekilde rahat edemiyorum .. Insallah oyledir yerlesme kanamasîdir insallah hyrlisi...canım koyu renkse korkma.tabi tüp bebekte de yerleşme kanası olabiliyor.abdest konusunda yanıltmayayım istersen bekle kazasını yaparsın sonra.yerleşme kanası koyu renk olur.inşallah öyldirml.olumlu yada olumsuz haberini bekliyorum.hakkında hayırlısı.sevgiler
Evet cook koyu bi reeénkcanım koyu renkse korkma.tabi tüp bebekte de yerleşme kanası olabiliyor.abdest konusunda yanıltmayayım istersen bekle kazasını yaparsın sonra.yerleşme kanası koyu renk olur.inşallah öyldirml.olumlu yada olumsuz haberini bekliyorum.hakkında hayırlısı.sevgiler
Evet canim malesef hala devam ediyor kahverengi ve azcik pempe geliyor agrim yok bugun transfer gununu sayarsak 8.ci gunum 3 gundur leke geliyorhala devam mı ediyor ve bu kaçıncı gün
Insallah ama umidim kalmadi....inşallah pozitif sonuç alırsın canım.güzel haberlerini bekliyorum
Sonucunuz ne oldu merak ettim açıkcasıInsallah ama umidim kalmadi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?