Yardım edermısınuz

mine1990

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
13
2
6
35
Merhaba
Sekiz gün önce dogum yaptım sezeryanla oldugu için sütüm gec geldi bu yüzden mama takviyesi yapıyorum
Doktorumuz aptamılı önerdi fakat bebegım sürekli ishal seklında tuvaletını yApıyor bu durum mamadan mı yoksa olması gereken bşr durummu bu konu hakkında yardımcı olrmusunuz

Tesekkur ederım
Sürekli mamalar konusunda sıkıntılar olunca sormak istedim baştan önlem alalım diye☺️

Merhaba
Sekiz gün önce dogum yaptım sezeryanla oldugu için sütüm gec geldi bu yüzden mama takviyesi yapıyorum
Doktorumuz aptamılı önerdi fakat bebegım sürekli ishal seklında tuvaletını yApıyor bu durum mamadan mı yoksa olması gereken bşr durummu bu konu hakkında yardımcı olrmusunuz
Benim kızım sadece anne sütü alıyor ama ishal gibi yapıyor mamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum :) içiniz rahat olsun

Merhaba
Tümm hastaneler neden aptamili öneriyor anlamıyorum
Araştırdığıma göre en iyileri sma ve evolvıa acaba benmi birşeyi atlıyorum içeriklerde falan o_O

Benim kızım sadece anne sütü alıyor ama ishal gibi yapıyor mamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum :) içiniz rahat olsun
Tesekkurler bende gunde dört kere mama verıyorum süreklı emziriyırum ki sütüm gelsin diye sezerysn oldugu için süreklı her bezınde ishal gibi olunca ve mamalardan da şikayetler olunca sormak istedim

Back
X