öncelikle herkese merhabalar yapacağınız yorumlar için hepinize şimdiden çok teşekkür edrim ben öncelikle biraz kendimden bahsedeyim size ben 19 yaşındayım dershaneye gidiyorum üniversite sınavına hazırlanıyorum hepinizinde anlayacağı gibi aşk köşesine bir konu açıyorsam derdim aşkla ilgilidir :) ben dershanede birinden hoşlanıyorum hemde çok galiba ona aşık oldum o bilmiyor söyleyememde zaten ama benim şöyle bir huyum bu huyumdan nefret ediyorum kendime asla güvenemiyorum çoçuk çok yakışıklı ve asla bana bakmaz gibi geliyor ben kısa boylu hafif tombul biriiyim arkadaslar yüz olarak güzel oldugumu söylerler ama ben herşeyi fiizkle bağdaştırıyorum işte aslında böyle olmamalı ama ona gerçekten çok aşığım acı çekiyorum hiçbir zaman benim olmicak diye düşünüyorum ama onunlada olmak istiyorum zaten çok sessiz bir tip ne yapacağımı hç bilmiyorum eğer sadece fiziğe bakarsa beni beğenmez ama birde ona olan aşkımı anlasa hepinizden yardım istiyorum onu nasıl etkileyebilirim benden hoşlanmasını nasıl sağlayabilirim yoksa herçekten bana bakmz mı dediğim gibi lütfen yardım edin ayrıca ben kapalıyım bunuda belirtmek istiyorum onun için bu büyük bir sorun olabilirm,