yardım ederseniz çok sevinrim :)

zeynep15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
107
0
96
Antalya
öncelikle herkese merhabalar yapacağınız yorumlar için hepinize şimdiden çok teşekkür edrim ben öncelikle biraz kendimden bahsedeyim size ben 19 yaşındayım dershaneye gidiyorum üniversite sınavına hazırlanıyorum hepinizinde anlayacağı gibi aşk köşesine bir konu açıyorsam derdim aşkla ilgilidir :) ben dershanede birinden hoşlanıyorum hemde çok galiba ona aşık oldum o bilmiyor söyleyememde zaten ama benim şöyle bir huyum bu huyumdan nefret ediyorum kendime asla güvenemiyorum çoçuk çok yakışıklı ve asla bana bakmaz gibi geliyor ben kısa boylu hafif tombul biriiyim arkadaslar yüz olarak güzel oldugumu söylerler ama ben herşeyi fiizkle bağdaştırıyorum işte aslında böyle olmamalı ama ona gerçekten çok aşığım acı çekiyorum hiçbir zaman benim olmicak diye düşünüyorum ama onunlada olmak istiyorum zaten çok sessiz bir tip ne yapacağımı hç bilmiyorum eğer sadece fiziğe bakarsa beni beğenmez ama birde ona olan aşkımı anlasa hepinizden yardım istiyorum onu nasıl etkileyebilirim benden hoşlanmasını nasıl sağlayabilirim yoksa herçekten bana bakmz mı dediğim gibi lütfen yardım edin ayrıca ben kapalıyım bunuda belirtmek istiyorum onun için bu büyük bir sorun olabilirm,

Canim neden soylemiyosun cekiniyosan bir arkadasin aracigiyla soyle aci cekecegine bir once anlamis olursun pilatonik ask yasayanlar icin kolay bir durum degil ama soylemesen nerden bilecek aklinda yoksan bile aklina sokarsin sende kapali olmadan neden sorun oluyo guzelim sana gonul veren insan senin diş guzeligini deyilde icinin guzeligini sevsin guzelik gelip gecicidir insana karakter huy lazim ilk adimi atacaksin yada aci cekmeye devam edecejsin

kendini böle görme lütfen... herşey tip diil
zaten dış görünüşüne göre seni değerlendircek bi erkekle işin olmasın
bence önce tanış, arkadaş ol
belki tanıdıktan sorna sen onu beğenmiceksin

Tatlım o çocuk üniversite sınavlarına hazırlandığı için kimseye ayıracak vakti olmayacaktır bunu istemeyecektir. Biliyorsun bu çok ağır bir yarış ve bu yarışa iyi hazırlanmayanlar kaybediyor bu bilinçle vaktini sadece derslerine ayırmak isteyebilir. Doğrusu da bu. Hem senin için hem onun için. Eğer üniversite sınavını kazanmak istiyorsan sen de derslerine yoğunlaşmalısın. Biliyorum çok zor hatta bunu yazdığım için bana kızmış bile olabilirsin ama inan ki yazdıklarımda çok büyük doğruluk payı var.

Üniversiteyi kazan, ondan sonra rahat bir kafayla yaşının getirdiği tüm güzellikleri yaşarsın canım acele etme.

belkide sen onun defektlerini göreceksin arkadaşlarımında dediği gibi..belkide o seni daha iyi tanıyıp yakınlaşacak tanışmadan bilemezsin,öncelikle arkadaş ol sen bencede..

Aynen Missa'nın dediğine katılıyorum önce arkadaşlık kurmayı dene gayet uygun bir ortam zaten dershane testlerle derslerle ilgili birşeyler sor onu tanımaya çalış fiziksel özellik önemli değil canım benim önemli olan karakter uyumu. Daha çok gençsin olmazsada sakın kendine dert etme emin ol karşına başka insalar başka aşklar çıkar.. Acı çekecek bir durum yok hele aşk konusunda Allah unutamayacağımız acıları vermez bizlere.. Derslerine odaklan en güzeli hayatını kurtarmaya bak öncelikle sağlam ayakları üzerinde duran bir kadın olarak yetiştir kendini ilerisi için erkekler böyle kadınları çekici buluyor artık çoğunlukla.. 30 yaşımdayım ne aşk acıları yaşadım hepsinde yok böylesi olmaz dedim oluyor insan her daim aşık oluyor emin ol !!

fizikle değil kimyayla bağdaşlaştırabileceğin olgunluğa geldiğin zaman bu tür şeylerle uğraşsan daha iyi olmaz mı

öss ye bir yıl daha mı hazırlanmak istiyorsun?

aşkını anlattığında ondan olumsuz tepki aldığında nasıl bir yol çizeceksin kendine?

sadece kendin ol... bırak erkekler gelsin sana... sen adım atma onlara karşı sakın sakın :mymeka:

öğretmenim ama asla kızların flört etmesine karşı olmadım. o yüzden sana git ders çalış demeyeceğim. ancak kendini üzecek bir şey yapma, hele ki ünv.ye hazırlanırken stres fazla olur ve yanlışlar üst üste gelebilir. bence kendine uygun olduğunu düşündüğün birine yönelmeye çalışsan iyi olur.

hepinizede yorumlarınız için teşekkür ederim ama şöyle bir durum var alanlarımız farklı o sayısal ben ea farklı katlardaayız ve onunla arkadas olmak için herhangi bir bağlantımda yok hani olur onun bir arkadası olur benim bir arkadas olur sayede tanışırız ama arada hiçbir insan yok işte o yüzden bende çok üzülüyorum tabiki tanışmak arkadas olmak istiyourum ama kolay değil işte hemde hiç tanımadıgn biriinin yanına gitmek benim kendimi ona göstermem lazım ama nasıl bunu bilmiyorum işte onunla tanışamam dediğim gibi hiçbir bağlantım yok ama kend,mi farkettirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum mesela bir bakışla veya başka şeylerle

geçen hafta çalışma salonundaydık ben ona bakıyordum kafasını kaldırdı bende hemen önüme eğildim ona bakmaktan utanıyorum artık korkar oldum yanlış anlaşılmaktan benim bakışlarımda rahtsız olup benden kaçmasından krkuyorum yoksa doya doya gözlerinin içine bakcam ama yapamıyorum iştr hemen önüme eğiliyorum

önce kendine güveniceksin,ve diyiceksinki;bana bakmıycak erkeğin alnını karışlarımyasakkelime
madem kilondan rahatsızsın,çocuk sebebin olsun sende gayret et bir kaç kilo ver ne dersin:lepi:

öncelikle bu tür sorunları dert edip aman aman derslerii aksatma yerimseniben
(ben aksatmıştım gerçi )
tatlım ilk olarak evet dış görünüşe bakılıyo yalan yok,sırf erkekler içn degil bayanlarda da böle...
ama önemli olan iç güzelliği derler yaa hani..işte olan orda oluyo...kafa yapınız uyuşuyosa,yannda huzurlu hissediyosa gerisi gelir zaten...
bu arada sende rahatszsan kilo vermeni öneririm,çok takma ama şu snav stresinde yerimseniben

zaten çok bir fazlam yokta işte bayanız sonuçta zayıfta olsan şişman gibi gözüküyo insanın gözüne ama bana çok daha farklı şeyler lazım onun yaına gidip asla konuşamam çünkü sebplerim ama onun beni farketmesi lazım bunu için önerileriniz bekliyorum lütfen :)

zaten çok bir fazlam yokta işte bayanız sonuçta zayıfta olsan şişman gibi gözüküyo insanın gözüne ama bana çok daha farklı şeyler lazım onun yaına gidip asla konuşamam çünkü sebplerim ama onun beni farketmesi lazım bunu için önerileriniz bekliyorum lütfen :)

(ben aksatmıştım gerçi )
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel örnek oluyosun efferim sanavereliniortak
hocanın dediğini yap,yaptığını yapma diyo benim kankam:roflol:

öss zamanı nie böle.. biz de okulda 15 kız falandık, 10umuzda son sene birilerine sırılsıklam aşık olmuştuk hem de alakasız tiplere :) herkes biribirine anlatıyodu falan :))) galiba boşluktan.. össden çıkınca benim gibi hepsini unutcaksın gibi geliyo zeynepcim.. :) ayrıca senin diğer sorumluluğun da önemli.. ben de kapandığımdan beri daha dikkat ediyorum bazı şeylere.. sen de dikkat et olur mu..

(ben aksatmıştım gerçi )
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel örnek oluyosun efferim sanavereliniortak
hocanın dediğini yap,yaptığını yapma diyo benim kankam:roflol:

aksattım ama müendiz olduk sevgülümüzde yanıbaşımızda haleenn kankam
işi biliyom ben kaydirigubbakcemile3

Patininde dediği gbi öncelikle dış görünüşe bakılır yalan yok biri sna geldiğinde dur önce iç güzelliğine bakyım demiosun önce dış görünüşü seni etkilerse tanımak için fırsat weriosun.
Başkalarının seni güzel görebilmesi için öncelikle senin kendini güzel görmen ve güvenmen lazım.
Etkilemek için akıl istemişsn mesela bi bakış fln demişsn ama gözlerinin içine bakamıorum diosn dha gözlerinin içine bakamıosun o çock seni beğense bile çekinir gelemes böle çekngen olursan.
Vee son olarakk herkesinde dediği gbi öncelğin derslerin olsun bencede aşk meşk her zaman olur ne o çocuk kaçıo ne sen kaçıosun ama illa ben sabırsızım diosan ya gitcen sölicen weya biriyle söyletcen yoksa platnk platnk takılırsın bölee çocuğunda seni farketmesi lazım dmi yerimseniben

ay canim senin derslerine yüklenmen gereken bir dönem , bisiyler deneyip olumsuz tepki alirsan cok üzülürsünn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…