yardim ediiinnn !!

lalelibahce113

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
4
0
6
35
Ankara
Esim cok kiskanc bnm icin cok seyden vazgecti cok fedakarlik yapti ama kiskanc ve agrasif bir insan bu yuzden ailemle kavga etti ve ben kimin tarafinda olmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin ((

Evet ama gerekki seylerdi ozellikle icki yuzunden cok kavga ederdim ve vazgecirdim. Ama cok kiskanc anneme bile gitmeme yanliz birakmiyor kardesleslerime hicbiyere kendi de gitmiyor hep evde oturlm istiyor bu yuzden ailemle kavga etti annem de bizi istemiyorsa kocan bizde gelmeyiz dedi artik konusmuyorlar napacagmi bilmiyorum artik sevgi de yetmiyor beni seviyor diye esir oldum resmen

Esim cok kiskanc bnm icin cok seyden vazgecti cok fedakarlik yapti ama kiskanc ve agrasif bir insan bu yuzden ailemle kavga etti ve ben kimin tarafinda olmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin ((

tatlım ne şiş yansın,ne de kebab
o yüzden ikisinin ne yanında ol fakat bazı şeyleri zamana burak
ailen bu dünyada oluş sebebin,eşin ise yaşam sebebin
iki tarafıda sakın kırma,allah yardımcın olsun

tatlım ne şiş yansın,ne de kebab
o yüzden ikisinin ne yanında ol fakat bazı şeyleri zamana burak
ailen bu dünyada oluş sebebin,eşin ise yaşam sebebin
iki tarafıda sakın kırma,allah yardımcın olsun

Cok saol ama kebap da bnm sis de yandim neyapsam suclanirim secim yapmaktan baska napabilirim bilmiyorum... Ya bosanacam aileme yaptiklari yuzunden yada yaninda kalip ailemi silecem offff napmaliyim

Cok saol ama kebap da bnm sis de yandim neyapsam suclanirim secim yapmaktan baska napabilirim bilmiyorum... Ya bosanacam aileme yaptiklari yuzunden yada yaninda kalip ailemi silecem offff napmaliyim

canım konunuyu içerik olarak bilmiyorum,ama yaşadıklarının çok zor anlayabiliyorum,senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden

Son düzenleme:
Konunun icerigi esim ailemle vede kimseyle gecinemeyen huysuz bencil bir insan ailemde bana cok duskun esim kuskanc oldugu icin beni hicbiryere birakmiyor ve en sonunda ailemle kavga etti simdi ise bir secim yapmam gerek ailem yada esim kimi secersem oburunu birdaha goremeyecegim mantik yurutemiyorum buyuzden mantikli cvplara ihtiyacim var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…