- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
İstediğin bölüme girdiysen bence gerek yok. Zaten alışıyorsun 1-2 aya,okulunu sevmeye başlarsın
Ablalarım yardımınıza ihtiyacım var....Şu anda yeni üniversiteliyim.Bölüm istediğim bölüm okul istediğim okul değil.Yinede beklentilerime göre çok daha iyi çıktı kötü diyemem.Fakat hayallerimin okulu çıkıyo heryerde karşıma.Orda okuyan arkadaşlarım var içim gidiyo resmen.2 yıl çalışıp kazandım ben lisede hiç çalışmadığımdan dolayı...Bu sene hazırlığım boş vaktim var ve dün gördüğüm bir rüyanında etkisiyle tekrar hazırlanmaya karar verdim.Puanım kırılıcak olsun bu seferde heyecan daha az olucak hiç değilse.Fakat aileme söylemiycem çünkü çok üzülürler geçen seneki hallerim onları çok üzmüştü malum zor bir sınav....Bugün gidip test kitapları alıcam kafama koydum o okula gidicem ben başka türlü olmiycakSizlerden yorum almak istiyorum sizce bu yaptığım mantıklı mı delilik mi?
Kızlar çok kötüyüm gerçekten
Canım lise bittikten sonra mı 2 yıl arka arkaya sınava girip 2. yılında kazandın?
Kaç yaşındasın?
İstediğin bölümde mi okuyorsun?
Bölümün kaç yıllık?
Arkadaşların Sivas'ta mıydı senin?
Bir konu okumuştum,tüm arkadaşları aynı yerde o kişi ayrıydı sadece.
Senin konun muydu o?
Sana söyleyeceğim şey şu;
İlla,sınava gireyim,bölümümü sevmiyorum, diyorsan gir.
Ama bölümünü seviyorsan fakat sırf arkadaşlarından ayrısın diye girmek istiyorsan girme bence.
Ama,girmezsem pişman olurum,diyorsan gir.
Alışırsın çünkü zamanla ve çok iyi arkadaşların da olur orada muhakkak!
Şimdiki arkadaşlarınla da yarın bir gün illa ki ayrılacaksınız.
Yani okul bitecek iş,evlilik derken bir bakmışsın sadece tatillerde bir araya geliyor olacaksınız.
Gerçekten seviyorsanız,bağlıysanız birbirinize bu süre zarfında ayrı da olsanız kopmazsınız zaten.
özel okullara yatay geçiş yaparken burs alınabiliyomu?
Hayır canım ben istanbuldayım bölüm hazırlıkla 5yıl iktisat bölümüm fakat bilgi ünî ekonomi istiyorum işte söz geçiremiyorum bu isteğimehayalim orası ben marmaradayım şu an 1 ay geçti kimse kimseyle konşmuyo mutsuzum ...
Hayır canım ben istanbuldayım bölüm hazırlıkla 5yıl iktisat bölümüm fakat bilgi ünî ekonomi istiyorum işte söz geçiremiyorum bu isteğimehayalim orası ben marmaradayım şu an 1 ay geçti kimse kimseyle konşmuyo mutsuzum ...
Af edersin canım karıştırdım ben konuları o zaman.
İstemediğin bölümse o zaman tekrardan denemeye değer.
Hem bu yıl hazırlık okuyormuşsun, 1 tane dersin var.
Rahat rahat çalışabilirsin.
Hazırlan,kazanırsın İnşAllah.
Ben de istemediğim bölümde okuyordum (İKTİSAT),okulumu dondurdum şu anda tekrar hazırlanıyorum.
Sanırım liseden sonra 2 sene hazırlanmışsın üniversite sınavına.
''Zaten 2 sene geç başladım üniversiteye,geç oldu artık'' diye düşünme sakın,çalış.
İstemediğin bir bölümde okumanın ne olduğunu ben çok iyi biliyorum.
Ben senin yerinde olsam,bir an evvel arkadaş bulmaya çalışırım.
Okula alışmakta,arkadaşın payı büyük.
Bilgi demişsin ama orada da herkes kucak açmış seni beklemiyor.
Orada arkadaşlarım var diyeceksin.Ama sen zaten 2 sene girmişsin.Seneye 3 olacak ve arkadaşların senden üst sınıfta olacak.
Zaten sen gittikten 1-2 sene sonra mezun olacaklar.Yine yeni arkadaşlara ihtiyacın olacak.
Arkadaş için veya sevgili için okul seçimine karşıyım.
Üstelik okulun gayet güzel.Bence hiç içini bulandırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?