• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin, akıl verin, rüyam yüzünden üzgünüm..

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım sanırım buraya sadece aşk işlerim için yazıyorum yeni farkettim ama akıl alabileceğim sizler varsınız..
Daha öncede ilişkimdeki problemleri yazmıştım yorumlar almıştım, ben hep çok severim, kırılacağımı düşünemeden, değerin en alasını veririm ve verdim de.. Benden ayrılırken yaklaşık 1 ay kadar önce; ''Sana bitti demiyorum, sadece böyle devam etmek istemiyorum, bütün yaşanan kötü olayları unutmak istiyorum seni hala seviyorum'' dedi.. o bütün yaşanan kötü olaylarada kısaca değineyim; ailesi beni biliyordu ama ayrılmış olarak, beni annesiyle tanıştırmıştı daha ilişkinin başlarında o zaman ailesi beni istememişti çok tutucu bir aileydi din konusunda oda ayrıldık biz onunla demiş ve devam etmiştik .. Benimle beraber olduğunu tekrar öğrendiğinde büyük bir kavga ettiler ailesiyle o zaman ara verdik devam eden süreçte tekrar buluşamamızla benden ayrılmak istediğini söyledi.
Ben ondan ayrılmayı düşününce bile moralim bozulan , onu kaybetmeyi hiç istemeyen biri olarak o bana bunu rahatça söyledi, zaten üniversitede okuyor, beni son zamanlarda hiç umursamıyordu, düşünün hiçbirşeyden ama hiçbirşeyden kıskanmıyor, diğer kızlarla çok rahat bir şekilde konuşuyor, bana vakit bile ayırmıyordu ama ben kör olmuşum, onu kaybetmeyi göze alamadığımdan göz yummuşum hepsine şimdi farkediyorum.
Sarılarak ayrıldık onunla, daha sonra mutluydum hala umutluydum salak gibi bitti demedi yaşasın havalrında gezdim kaç gün, sonra çevremdeki insanlarla dertleşince yavaş yavaş farkına vardım acı gerçeğin; çoktan bitmişti.. Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum diye büyük bir adım attım ve bütün hatıralarımızı paketleyip kaldırdım, numarasını sildim(gerçi aklımda ama rehberimde görmek istemedim), ve derslerime çalışmaya başladım, iyiydim mutluydum kabullenmiştim..
Yaklaşık 3-5 gün önce onu rüyamda gördüm iç karartıcıydı üzüyordu beni yine sonra bende birşeyler değişti onu çok özlemeye başladım, hergün ağlıyorum hergün hergün.. Hatıraları özlüyorum beni reddeden ailesiyle muhattab oluşumu bile özlüyorum, hayal kuruyorum, o hep aklımda 1 sn olsun çıkmıyor aklımdan ağlarken bazen yeter artık unutmak stiyorum onu diyorum ama olmuyor.. Bu arada 1 hafta önce bana saçma sapan bir mesaj attı, samimi bir dille bende olan bilekliğini sordu, aramış aramış bulamamış en son aklına ben gelmişim, bende kısa cevapla bitirdim konuşmayı ama kalbime iniyordu..
Ablalarım arkadaşlarım.. ben iyi olacağım diye adım atmışken bir rüya nasıl yıkabilir beni böyle.. Ne olur akıl verin bana, ne oldu bana? değer mi ki beni geçmişte üzmüş birine bu kadar akıl yormak :(
Bu arada ilişkimiz 2 senelikti

Son düzenleme:
Bacaksızım,
Ben de prense aşık olana kadar her gun, evet her gun, o'nu ruyamda görüyordum, bazen iyi bazen kötü. Alışmıştım, tepki vermiyordum artık. Sonra, 9 Mart'tı o sabahı unutamam, rüyamda ikisini birden gördüm ve prense dogru koştum. O gun o'nu son kez ruyamda gördüm :nazar: Yani rüyalar bilinçaltımız bacaksızım, bastırdıgın acılar ruyalarda baş gösteriyor, ama benim gibi her gun görürsen artık tepkisizleşiyorsun. Bence sen bu rüya olayını kısa sürede atlatacaksın ve iyi olacaksın :) cunku anlamışsın o 'ara veriyorum'un aslında 'ayrıldık' demek oldugunu. Aglama artık lütfen, bitmesi gerekiyordu. zaten seni mutlu etmiyordu, seni haketmiyordu. universiteye başlayıp çevreni genişlettiginde boşa üzüldügünü anlayacaksın.
Seni anlıyorum, yaşadıklarına deger veriyorsun, biz kadınlar bunu hep yapıyoruz. Bu yuzden kadınlar yuvalarına daha çok sahip çıkarlar erkeklere göre. sadece çıkma bile olsa kadınlar birlikteliklerde emek sarfediyor ve bişey ters gittiginde erkekler gibi çekip gitmek yerine düzeltmek için canıyla başıyla çalışırlar. Ama sen daha yolun başındasın, her ilişkiye emek sarfedilmemesi gerektigini ögreneceksin. O senin ilk sevgilin olsa da, bacaksız, yeter bu kadar. Yeşil gözlerinin, guzel sözlerinin, aşk mesajlarının, seninle başbaşa yiyecegi iskenderin kıymetini bilecek bir erkek bulmak zor değil, hatta normal olan bu.

Her bitiş bi başlangıçtır bacaksız, ve sevgiline seni terkettigi için teşekkür et ve yeni bi hayata başla :)

Tenekemisirin :)

Bacaksızım,
Ben de prense aşık olana kadar her gun, evet her gun, o'nu ruyamda görüyordum, bazen iyi bazen kötü. Alışmıştım, tepki vermiyordum artık. Sonra, 9 Mart'tı o sabahı unutamam, rüyamda ikisini birden gördüm ve prense dogru koştum. O gun o'nu son kez ruyamda gördüm :nazar: Yani rüyalar bilinçaltımız bacaksızım, bastırdıgın acılar ruyalarda baş gösteriyor, ama benim gibi her gun görürsen artık tepkisizleşiyorsun. Bence sen bu rüya olayını kısa sürede atlatacaksın ve iyi olacaksın :) cunku anlamışsın o 'ara veriyorum'un aslında 'ayrıldık' demek oldugunu. Aglama artık lütfen, bitmesi gerekiyordu. zaten seni mutlu etmiyordu, seni haketmiyordu. universiteye başlayıp çevreni genişlettiginde boşa üzüldügünü anlayacaksın.
Seni anlıyorum, yaşadıklarına deger veriyorsun, biz kadınlar bunu hep yapıyoruz. Bu yuzden kadınlar yuvalarına daha çok sahip çıkarlar erkeklere göre. sadece çıkma bile olsa kadınlar birlikteliklerde emek sarfediyor ve bişey ters gittiginde erkekler gibi çekip gitmek yerine düzeltmek için canıyla başıyla çalışırlar. Ama sen daha yolun başındasın, her ilişkiye emek sarfedilmemesi gerektigini ögreneceksin. O senin ilk sevgilin olsa da, bacaksız, yeter bu kadar. Yeşil gözlerinin, guzel sözlerinin, aşk mesajlarının, seninle başbaşa yiyecegi iskenderin kıymetini bilecek bir erkek bulmak zor değil, hatta normal olan bu.

Her bitiş bi başlangıçtır bacaksız, ve sevgiline seni terkettigi için teşekkür et ve yeni bi hayata başla :)

Tenekemisirin :)

İyiki varsın tenesemisirim, şu an ağlayarak yazıyorum sana ama onun için ağlamıyorum, yazdıkların çok doğru ve içimde olan ağırığın verdiği yükle ağlıyorum; neler yaptım onun için biliyorsun.. fazla söze gerek yok ama ağır geliyor,o yaptığımız en özel şey bile bir hiç oldu ayrılırken, aslında o doğru kişi değildi biliyorum. Ama hiçbirşeyin karşılığını alamadım ondan, hakettiklerimi yaşamadım, anlıyorsun beni biliyorum işte en çok bu boşa giden emeklerime acıyorum, üzülüyorum..
İyi ki varsın canım tenesem seni çok seviyorum ..

İyiki varsın tenesemisirim, şu an ağlayarak yazıyorum sana ama onun için ağlamıyorum, yazdıkların çok doğru ve içimde olan ağırığın verdiği yükle ağlıyorum; neler yaptım onun için biliyorsun.. fazla söze gerek yok ama ağır geliyor,o yaptığımız en özel şey bile bir hiç oldu ayrılırken, aslında o doğru kişi değildi biliyorum. Ama hiçbirşeyin karşılığını alamadım ondan, hakettiklerimi yaşamadım, anlıyorsun beni biliyorum işte en çok bu boşa giden emeklerime acıyorum, üzülüyorum..
İyi ki varsın canım tenesem seni çok seviyorum ..
Bacaksızım, seni çok çok iyi anlıyorum. Senin ilişkin 2 yıllıkmış, benimki 1.5 yıllıktı. Senin şu an yaşadıklarını ben de 21 yaşımda yaşadım. Kabullenmesi zor, biliyorum. Ama terkedilmişlik var ya, işte o insana ayaga kalkma ve tekrar hayata başlama gucu veriyor. Ki sen daha 18 yaşındasın, seneye yepyeni bir sosyal çevren olacak.

18 veya 21 veya 30, birçok insan yaşıyor bunu, ilk aşkıyla evlenen kişi çok az. İlk ayrılık zordur ama ondan sonra çok daha güçlü oluyor insan. Bir video var, kadın 'dünyada ilk ayrılan onlar değil' diye yorum yaptı. Teyzemizden akıl al azıcık :)

Selena Gomez ve Justin Bieber Ayrılığı Sizi Nasıl Etkiledi - YouTube

Bacaksızım, seni çok çok iyi anlıyorum. Senin ilişkin 2 yıllıkmış, benimki 1.5 yıllıktı. Senin şu an yaşadıklarını ben de 21 yaşımda yaşadım. Kabullenmesi zor, biliyorum. Ama terkedilmişlik var ya, işte o insana ayaga kalkma ve tekrar hayata başlama gucu veriyor. Ki sen daha 18 yaşındasın, seneye yepyeni bir sosyal çevren olacak.

18 veya 21 veya 30, birçok insan yaşıyor bunu, ilk aşkıyla evlenen kişi çok az. İlk ayrılık zordur ama ondan sonra çok daha güçlü oluyor insan. Bir video var, kadın 'dünyada ilk ayrılan onlar değil' diye yorum yaptı. Teyzemizden akıl al azıcık :)

Selena Gomez ve Justin Bieber Ayrılığı Sizi Nasıl Etkiledi - YouTube

senden başkada kimse yorum yapmadı haa :(

Back
X