Yardım edin Allah rızası için yardım edin.

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Yardım edin ne olur.

Eşim anneci tamamda.her şeyimi anlatıyor paranoyak hasta ettiler beni.kurtulamıyorum bunalıma sürüklediler.güvenim falan kalmadı biraz umudum vardı yok.dün kv yine verdi veriştirdi.evde ne konuşmuşsam hepsimi anlatılır arkadaş.yok bıktım illallah ettim.yardım edin plan yapmışlar tuzağa düşürmüşler.sevgimi saflığımı kullanmışlar.yalvarırım yardım edin.ev yaptırdık parasını ben verdim.çocuk şu bu tüm herşeyi ben yaptım.çocuk ellenip ayaklanınca sen görürsün dedi eşim.boşansın kurtulayım.ama öğrendim ki çocuk doğurdum.ellenip ayaklanınca kapı önüne bırakacaklar beni.onu öğrendim ne olur yalvarıyorum yardım edin.

Canım yardım derken nasıl bir yardım istiyorsun. Maddi açıdan mı fikir olarak mı?
Yani maddiyatın iyiyse sen bosanma davası aç olmazmı?

Kim kimi kapı önünde bırakıyor pardon? Asıl siz onu kovarsınız,çok meraklıysa annesiyle yaşasın madem. Ekonomik özgürlüğünüz varsa her şey dişli bir avukata bakar. Çocuk için nafaka,sizin masraflarınız için tazminat

çok karışık yazmışsınız biraz açabilirmisiniz
kaç yıllık evlisiniz ?
size destek olan kimse yok mu
aileniz nerde ?

Konuşma eşinle mühim konuları, kv anlatacak kelimeler verme eline sakin ol.Öfkene yenilme onlar plan yapıyorsa Rabbim inde yaptığı bir plan var. Korkma kapı önüne falan koyamazlar.Aman öfkeye kapılıpta onlarla denk olma.Sende onlara oyna bakalım.Akıllı adımlar at.Bebeğin kaç aylık

Kedi misin sen ya
Kapı önüne koymak nasıl bi laf?

Eşin mi diyor bunu, kv mi?

Ne tür bir yardım?
Anlamadığım şey sizi nasıl bu kadar korkutup sindirmişler ya!!!
Yavrunuz olsa bile devlet zaten anneye verir daha sonra belli zamanlarda babada kalıyor.
Kv nasıl bir tuzağa düşürdü .
Aileniz anneniz babanız kiminiz kimseniz yokmu çevrenizde?

Evi ödeyecek paran varsa çalışıyorsun, kazanıyorsun demek. Bence vakit geçirmeden boşanma davası aç. Adamdan kurtulmanın kefareti evin yarısını ona vermek maalesef, çünkü evlendikten sonra yapılan mallar yarı yarıya bölüşülür. Ama bu bile yeter bence. Satarsınız evi, ona da yar olmaz anasına da. Sen de o parayla yeni bir hayat kurarsın kendine.

kaynananız hakkındamı konuşuyodunuz ne söylemiştiniz de gidip söylenmiş uzaklaştırma kararı çıkarın onu kyun kapı önüne

Azcik silkelenin kendinize gelin, sindirilmişsiniz.
Ekonomik özgürlüğünüz var madem siz koyun onu kapı önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…