bir buçuk sene önce bir yıllık bir iliskim vardı birbirimizi gercekten cok seviyorduk her turlu zorluğu aşmıştık aklınıza gelicek her turlu fedakarlığı yapmıştım ama benim saçma tavırlarım yüzünden iliskimiz bitmişti bir buçuk yıldır ara ara sürekli konuştuk defalarca denedik ama bir sonuca varamadık cok sevipte kavuşmamak varya tam anlamıyla buydu. İkimiz içinde ne onsuz ne de bensiz olmuyordu bu son şansımiz dediğimiz halde yine pürüz çıkıyordu bir sure sonra tekrar biseyleri toplamaya çalışıyorduk Artık ikimizde fazlasıyla yorulmuştuk iliskimiz hem birlikteyken hemde ayriyken cok yıpranmıştı Son bir aydir eski sevgilime hiç mesaj atmadım hep o mesaj attı umursamaz davrandım uç gün öncesinde bizde ki sorunun benim tavırlarım olduğunu samimi gelsem her şeyin düzeleceğini icimin farklı disimin farklı olduğunu hala beni sevdiğini bunalımda olduğunu değişmeseydim benimle evliliği bile düşündüğünü söyledi bu mesajları atarken içim cok yansa da ağlasam da bir sonuca varamicagimizi bildiğim icin soguk davrandım. Bugün ogreniyorum ki başkasıyla birlikte bana uc gün önce bunları derken de başkasıyla iliskisi varmis en fazla haftalık uzun süreli değil belirtiyim. Arkadaşlar akıl verin ben napicam yanına kalır mi bunlar Çan'ımdan cok sevdiğimi bile bile Şu an başkasıyla bunca zaman sonra ilk defa kufur edip her yerden engelledim uc gün önce bana bunları diyen bir insan nasıl bunu yapar aklım almıyor uyuyamıyorum içim yanıyor paylasamiyorum kimseyle buraya yazmaktan başka hiç bir çarem kalmadı yardım edin arkadaşlar