Yardım edin bana :( !

yaprakincisu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
2
0
16
Bitlis
Göğsüm çok küçük spor kulübüne zayıflamak için gidiyorum göğsümün tamamiyle küçülmesinden korkuyorum yardım lütfen ne yapmalıyım göğsüm küçülürmü

Göğsüm çok küçük spor kulübüne zayıflamak için gidiyorum göğsümün tamamiyle küçülmesinden korkuyorum yardım lütfen ne yapmalıyım göğsüm küçülürmü

canım o bazılarına göre değişiyor..benim annem zayıfladıktan sonra göğüsleri küçülmüş mesela..bende zayıf değilim ama göğüslerim büyük küçülürse ağlarım seni üzmek istemem ama biraz küçülebilir

ister istemez kilo verince göğüste küçülür diye düşünüyorum ben :) rezene çayı iç akşamları göğsünede soğuk suyla masaj yap 2 dk her akşam

İyi günler arkadaşım bunu spor hocana söyleceksin spor hocan ona göre güzel bir çalışma programı hazırlar şimdi biz burada nedersek yanlış olur zaten.

çok fazla zayıflamaya çalışmak yerine sıkılaşmayı tercih edin. zayıfladığınızda göğüslerde mutlaka küçülme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…