- Konu Sahibi mutluolmak
üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum.2 senedir bu yurda geçmek için uğraşıyorum.Daha önceki konularımdan beni bilenler bilir.Seyran Yüksek ücretli c bloğa geçmek istiyordum.Olay arkadaşımın Seyran Yurdu c bloğa geçmesiyle başladı.Genel müdürün önüne atlamıştı ve seyran yudu c bloğa geçti.Seyran yurdu c blok yüksek ücretli yurt odalar 1-2-3 kişilik içinde tuvaleti,banyosu,tv si var çok güzel.Dedim ben de atlarsam geçebilirim diye düşündüm ama bir türlü atlayamadım.O lise 1 in 1. döneminin sonuna doğru geçmişti.Şu an 3. sınıfın başında sayılırım. Sürekli yurtkur genel müdürlüğünün önüne gidiyor ama bir türlü genel müdürün önnüe atlamaya cesaret edemiyordum.Randevu al diyeceksiniz vermiyolar öğrenciyle görüştürmüyolar ya girişte ya çıkışta önüne atlayacaksın.Neyse bu sene son bi cesaretimi topladım.Yurtkur genel müdürü Hasan Albayrak(bilesiniz die söylüyorum) önüne çıktım konuştum ve oldu çocuğun işi görülsün dedi.Ben seyran c bloğa geçmek istiyordum.orası doluymuş!Seni aynı özellkte seyran vilayetlere verelim dediler ben de tamam dedim aynı özellikte nasılsa dedim.Nakil işlemim oldu.Yurda gittim kaydımı yaptıracağım,beni 1-2 kişilik odalara verin dedim boş yer yokmuş 3 kişiliklere verin dedim o da öyle boş yer yok dediler 4 kişilik odaya verdiler ben tabi inanmadım o gün hem kendi bloğumu(vilayetler) hem de c bloğun odalarının tek tek dolaştım boş odaların listesini çıkardım ve gerçekten 1 kişilik odada bile boş yer var.Yurtta kalanlara sordum.Yurtta birkaç oda böyle 1-2 kişilik yüksek torpilliler için tutulurmuş.Gidip müdireyle konuştum.Oralar boş görünüyo olabilir ama değil oraların sahibi var diyor.Sahibi varmış.Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar.Çok ayıp bir şey.yurtta kalanlara sordum.1-2 kişilik odalara geçmek içinne yapmam lazım diye.Çok sağlam torpilin olacakmış.Bu işte genel müdürden daha üst bir makam yok ki.En üst adam
yapmayacak da kim yapacak.dediler ki:Bu işin bakanı var,müsteşarı var,başbakan,cumhurbaşkanına kadar yolu varmış.Yuh dedim.Bana bir yol gösterin.ben bu 1-2 kişilik odalara nasıl geçebilirim.Bu vilayetler yeni tadilattan çıktığı iççin odalarda ne masa var ne bişey hiçbişey yok.Eski yurdumda odam 6 kişilikti.En azından kurulu düzen vardı.Burada bişey yok.Bugün masalara getirdiler.Kimbilir ne zaman odalara yerleşir.eski yurdumdan çıktığıma pişman oldum.Buranın yemekleri kötü ve yemekhane 4 buçukta açılıyor.dersim öğlene kadar ve kantinden fast food yemek zorunda kalıyorum.Öğlenleri yemek arıyorum.Ben zaten akşam yiyen bi insan değilim pek fazla yemem akşam.Öğle yemeği çok önemli benim için ve de kahvaltı.Anlayacağınız yaşam standardımda pek fazla bi değişme olmadı.Yemekhanenni yemkler kötü.yurda alışArkadaşlara alış vs.Cevalarınızı bekliyorum.