yardım edin betahcg 2230.43 hamilemiyim

pudraskina

bir dilek tuttum
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
74
35
53
Adetim 5 gün gecikti bu sabah kahverengi akıntı geldi devamı olmayınca yerleşme kanı olabilir diye bu aksam acile gittim betahcg 2230.43 çıktı yani 2 yazıyo yanında. Acilde ki doktor ne doktoruysa anlamadi bilemedim ebelere sor dedi ebelere gösterdim biri negatif dedi diğeri değerin yukselebilir yeni gebelik olabilir dedi kafam karıştı yardım edin lütfen

Bi hafta kadar bekle bence bakti regl olmadin tekrar bi kan tahlili yaptir bence inşallah güzel haberler alirsin canım. .

2230larda nasil negatif dedi yahu.negatif olmasi 0-5degerler arasi biliyorum hatta 10dan yuksek olursa supheleniyorlar ki sizin 5gundr adetinz gecikms.yarin tekrar kan verin normal sartlarda katlanmadi gerekiyor degerin o yuzden.hayirli olsun insallah

Yüzde yüz hamilesin :) ben 112.5 iken değerim gebe dediler suan 17 haftalığım hayırlı olsun darısı benim gibi tüp bebek yaptıranlara sonra herkese inşalalh

k
kesin hamilesin
kesin hamilesin bende ilk kan testimi yaptirdigimda beta hcg 2172 cikti o zaman 2.5 3 haftalik hamileydim insallah sende hamilesindir bi ikinci kan testi yaptir emin olursun o zaman haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…