• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin çok canim sikkin

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Kizlar iki hafta önce kocamla tartisdik olay söyle oldu ben kizima surup almak icin para istedim vermedi kizdi git kız kardesimden al dedi borc sonra annesi gile gitti kiz kardesi para istemiş kocamdan kocamda verdi banada ondan borc al demişti eve geldi bana kardesime para verdim dedi şok oldum hic bisey demedim ona niye bna degilde ona verdin diye bişeyde demedim surat astim baktım oda küsmüş benimle konuşmuyor simdi iki haftadır konuşmuyoruz hep kavga ettigimizde ben yanina gider barisirdim şimdi soğudum ondan kizlar bana bi akil verin ne yapmam lazim benim

tek sorun bu değil galiba, eşiniz eve bakıyor mu?
çocuğu iletişimi nasıl, normalde nasıl biri babalık kocalık yapıyor mu?

Koca demeye bin şahit Lazım kızı için para vermiyor kardeşine veriyor

evladından ilaç parası esirgeyen koca müsveddesi derim ben buna..haa bi de şu küsme huyu var demi?bi tane de bende var o modelden. Allah yardımcın olsun

Mümkünse sen hiçbirşey yapma..

Soz konusu evladı olup,bu denli umursamaz davranabilen bi baba! ya, mümkünse hiiç birşey yapma..

Kaynanam gile altli üstlü otutuyoruz hesaplar bir onun icin kp eve bakiyor ama kocamin hesabindada parasi var inanirmisiniz sanki suclu benim annesi gilde yiyip iciyor sadece yatmaya eve geliyor oda salonda uyuyor

Kizkardesinden niye para isteyecekmissiniz? Sizin kocaniz o muymus?
Kizkardesi niye kocanizdan para istiyir? Onun annesi babasi kocasi yok mu?
Kusse de kus kalsin bosverin. Barisik olunca da ise yaramiyormus ki adam. Cocuguna bir surup bile almiyorsa kustugu yerde kalsin bosverin.

Sürekli alttan aldığın taviz verdiğin çok açık.
Çocuğunun sağlığını umursamayan adama baba denmez. Bunu ona hiç söylememişsindir kesin.
Zaten evli barklı olup da babasına ev baktıran adamdan kimseye hayır gelmez.
Sen de onu umursama. Gidip barışmaya kalkma bırak kendi haline.

Kizlar iki hafta önce kocamla tartisdik olay söyle oldu ben kizima surup almak icin para istedim vermedi kizdi git kız kardesimden al dedi borc sonra annesi gile gitti kiz kardesi para istemiş kocamdan kocamda verdi banada ondan borc al demişti eve geldi bana kardesime para verdim dedi şok oldum hic bisey demedim ona niye bna degilde ona verdin diye bişeyde demedim surat astim baktım oda küsmüş benimle konuşmuyor simdi iki haftadır konuşmuyoruz hep kavga ettigimizde ben yanina gider barisirdim şimdi soğudum ondan kizlar bana bi akil verin ne yapmam lazim benim
ne biçim adammış bu kızının ilacı için elden borç al diyor kız kardeşine para veriyor

kız kardeşinin para isteme sebebi neymiş?

Kusura bakma ama ağzına ederim valla.Ne adam derim, ne koca derim ne baba derim.Tavrım çok sert olur.Hiç tahammül edemeyeceğim konular bunlar.
ama siz kendi eviniz ve kendi ilişki dengenize göre değerlendirin.

Boyle birine ne baba nr koca derim.bide zeytnyagi gibi uste cikio iki haftadr kus evide otel gibi kullanio..benim burbuma nedense baska pis kokularda geldi

Back
X