- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Executionerexecuted
kızlar Sınıftan bir erkek cocuğuyla ilk günden beri anlasamamzlik laf dalasi vardi genellikle o bulasirdi. Bir aydır yoğunlaştı geçen hafta derste gülmelerimi üzerine alınıp defalarca şişe attı en sonunda sinirlenip ben onun boynuna attım. tekrar olarak çanta felan attı. neyse bugün derste gülerken üstüne alınıp ağzıma ükendi höö dedi sanami canım dedim tenefüsde görürsün dedi yatarken biseler atmaya başladı kadama silgi 3-5 kere su şişeside atti sanirim cok acidi neye uğradıgımı sasırdım. Üstüne saldırdım yüzüme vurdu elimi çevirdi daha kötü yapmasin diye cırmaladım. ağladım sırada herkes basima toplandı. Kalk tım yüzünü yıkaman lazım iz kalcak dediler göz kapağım cizildi elimin kemigide morarmıs. çekiştire çekiştire sinir krizi geçirdim o an yani agladım tuttular yıkadım kantinde. Müdüre gittik iki taraf uzaklaştırlcak cok sinirliydi öyle dedi. Sonra rehberlikci bana suc duyurusunda bulunma geleceğinizi etkiler dedi sınıftaki herkes bulunma diye yalvardı. dört döndüler öğretmenler iki saat konuştu aileler arandı onun gelmedi benım sadece annem geldi hemen gitti. Keklemişler onu da onda daha cok hasar var demişler dersten cıktın bir baktım annem gitmiş.Çağırdılar müdüre yine sen ne olsun istiyosun hemen olmazki diye tersledi bide beni müdürün karsısında doğru otur felan dedi kendine gel felan ordada yıkıldım. sonra disiplin toplansın pzt dedi müdür. Disiplinden birşey olmaz polise şikayet de bulunmak istiyorum Deminden beri ağlıyorum babam bulunalım ama senide etkiler diyor onlada konusmuyorum ben ne yaptım diyor herkes onun geleceğini düsünüyor diye kafayı yedim ailem yanımda olmadı onun kolunda bitek tırnak izi var elini masaya vurdu diyoarmıs yaptı hatirliyorum şikayet ettirmediler