Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

Executionerexecuted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
90
5
1
25
kızlar Sınıftan bir erkek cocuğuyla ilk günden beri anlasamamzlik laf dalasi vardi genellikle o bulasirdi. Bir aydır yoğunlaştı geçen hafta derste gülmelerimi üzerine alınıp defalarca şişe attı en sonunda sinirlenip ben onun boynuna attım. tekrar olarak çanta felan attı. neyse bugün derste gülerken üstüne alınıp ağzıma ükendi höö dedi sanami canım dedim tenefüsde görürsün dedi yatarken biseler atmaya başladı kadama silgi 3-5 kere su şişeside atti sanirim cok acidi neye uğradıgımı sasırdım. Üstüne saldırdım yüzüme vurdu elimi çevirdi daha kötü yapmasin diye cırmaladım. ağladım sırada herkes basima toplandı. Kalk tım yüzünü yıkaman lazım iz kalcak dediler göz kapağım cizildi elimin kemigide morarmıs. çekiştire çekiştire sinir krizi geçirdim o an yani agladım tuttular yıkadım kantinde. Müdüre gittik iki taraf uzaklaştırlcak cok sinirliydi öyle dedi. Sonra rehberlikci bana suc duyurusunda bulunma geleceğinizi etkiler dedi sınıftaki herkes bulunma diye yalvardı. dört döndüler öğretmenler iki saat konuştu aileler arandı onun gelmedi benım sadece annem geldi hemen gitti. Keklemişler onu da onda daha cok hasar var demişler dersten cıktın bir baktım annem gitmiş.Çağırdılar müdüre yine sen ne olsun istiyosun hemen olmazki diye tersledi bide beni müdürün karsısında doğru otur felan dedi kendine gel felan ordada yıkıldım. sonra disiplin toplansın pzt dedi müdür. Disiplinden birşey olmaz polise şikayet de bulunmak istiyorum Deminden beri ağlıyorum babam bulunalım ama senide etkiler diyor onlada konusmuyorum ben ne yaptım diyor herkes onun geleceğini düsünüyor diye kafayı yedim ailem yanımda olmadı onun kolunda bitek tırnak izi var elini masaya vurdu diyoarmıs yaptı hatirliyorum şikayet ettirmediler

Seni neden olumsuz etkilesin ki?
Hicbirsey olmaz. Buna benzer önemsiz bir mahkemem olmuştu benim de.
Cok yuksek ihtimalle karsi tarafa birkaç yıl hapis cezası verip cezanin ertelenmesi kararini verecekler.
Yanib suclu gorulecek ama ceza almayacak-beş yıl boyunca bir suç daha işlediği taktirde o yeni cezasına bu suçu da eklenecek, eğer bir adli olaya karismazsa 5 sene sonra sicilinden bu olay silinecek.
Yani karşı tarafa büyük büyük Zararlar da vermez. Ama aklını başına alır bir daha herhangi bir iyilik serserilige karismaz

aynen kesin öyledir bilip bilmeden konusmanızk gerektircekbirsey göremiyorum ben üye ikinizde suclusunuz dedi ona istinaden dedim
Madem bir aydir asiri tahrik varsa neden onlemini almadin ... rehberlikci ye ! Ailene durumu anlatabilirdin ... hem bir insan neden sebep yokken birisine gicik kapar onu da anlamadim.. babanla konuşmuyorsun annen icin keklemisler diyorsun hos bir durumda değilsin belli

Madem bir aydir asiri tahrik varsa neden onlemini almadin ... rehberlikci ye ! Ailene durumu anlatabilirdin ... hem bir insan neden sebep yokken birisine gicik kapar onu da anlamadim.. babanla konuşmuyorsun annen icin keklemisler diyorsun hos bir durumda değilsin belli
babamla konusuyorum Ama sucluyorum sürekli Anlattim ama geç oldu biraz

Geleceğinizi nasıl etkileyecekmiş suç duyurusunda bulunmak? Hiçbir şey olmaz, okulun adı kötüye çıkmasın diye diyorlardır. Özel okulda okuyorsan hele hiç istemezler. Darp raporu al, suç duyurusunda bulun. 18'den küçük olduğu için bir sonuç çıkmaz da polisin karşısına çıkması bile yeter ona. Bir daha da tahriklere kapılma, illa bir şey yapacaksan da okul dışında hallet meselelerini yoksa uzaklaştırma alırsın böyle. Kapılmayıp okul müdürüne şikayette bulunsaydın uzaklaştırma alan o olurdu, sen değil.

Darp raporu al bence. Koskoca oğlan bir kızı nasıl darp eder bu şekilde?
aynen öyle
Geleceğinizi nasıl etkileyecekmiş suç duyurusunda bulunmak? Hiçbir şey olmaz, okulun adı kötüye çıkmasın diye diyorlardır. Özel okulda okuyorsan hele hiç istemezler. Darp raporu al, suç duyurusunda bulun. 18'den küçük olduğu için bir sonuç çıkmaz da polisin karşısına çıkması bile yeter ona. Bir daha da tahriklere kapılma, illa bir şey yapacaksan da okul dışında hallet meselelerini yoksa uzaklaştırma alırsın böyle. Kapılmayıp okul müdürüne şikayette bulunsaydın uzaklaştırma alan o olurdu, sen değil.
su durumda ıkımızda almalıyız heralde
ben aileme sölicem darp raporu alıp okula gidip cocugun uzaklaştırılmasini istiemelerini sölicem

aynen öyle

su durumda ıkımızda almalıyız heralde
ben aileme sölicem darp raporu alıp okula gidip cocugun uzaklaştırılmasini istiemelerini sölicem

Sen de uzaklaştırma alırsın, birbirinizle dalaşmışsınız sonuçta. Eğitimine odaklan milletle kavga edeceğine, bu günlerin geri gelmiyor sınav öncesi uzaklaştırma almak ne demek? Hayatınızı karartıyorsunuz, deli misiniz divane misiniz çocuğum? Bu çalışmadığın günlerini ararsın sonra, üç kuruş maaşa saatlerce ayakta dikilerek çalışırken ya da kocanın donunu ütülerken. Otur dersine bak.

merak ettim üniversite sınavına girecek misin?
Konuyu tam okuyamadım,okunmuyor..neyse şöyle söyliyeyim ; başlığa istinaden büyüyünce daha büyük dertlerin olucak
Var zaten bu bir öneri değil :)
Seni neden olumsuz etkilesin ki?
Hicbirsey olmaz. Buna benzer önemsiz bir mahkemem olmuştu benim de.
Cok yuksek ihtimalle karsi tarafa birkaç yıl hapis cezası verip cezanin ertelenmesi kararini verecekler.
Yanib suclu gorulecek ama ceza almayacak-beş yıl boyunca bir suç daha işlediği taktirde o yeni cezasına bu suçu da eklenecek, eğer bir adli olaya karismazsa 5 sene sonra sicilinden bu olay silinecek.
Yani karşı tarafa büyük büyük Zararlar da vermez. Ama aklını başına alır bir daha herhangi bir iyilik serserilige karismaz
Anladim

Sen de uzaklaştırma alırsın, birbirinizle dalaşmışsınız sonuçta. Eğitimine odaklan milletle kavga edeceğine, bu günlerin geri gelmiyor sınav öncesi uzaklaştırma almak ne demek? Hayatınızı karartıyorsunuz, deli misiniz divane misiniz çocuğum? Bu çalışmadığın günlerini ararsın sonra, üç kuruş maaşa saatlerce ayakta dikilerek çalışırken ya da kocanın donunu ütülerken. Otur dersine bak.
sikayet edicem diyorum ben ceza almak istyorum diye birşey demedim?
onun almasini istiyorum

sikayet edicem diyorum ben ceza almak istyorum diye birşey demedim?
onun almasini istiyorum

O da alır sen de alırsın diyorum ben de. Dalaşmışsınız birbirinize. İkiniz de uzaklaştırma alırsınız yüksek ihtimalle. Polise başvurursan da 18 yaş altı olduğu için öyle hapse falan girmez ama korkutmak için yeterli olur. Bir daha da sana ders olsun, kim ne kadar tahrik ederse etsin kapılmadan direkt okul müdürüne şikayet et.

Back
X