Yardim edin!! Cok farkliyiz

M1988

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
9
0
6
Diğer
Merhaba arkadaslar, artık çok doldum ve paylaşmak istiyorum. 2 yıllık evliyim birde cocuğum var.
Benim sorunum esimin ailesi. Kayinvalidemle çok sorun yasadım ve halandan yasıyorum. Kadın bana takmış
Ve herseyden problem çıkartıyor. Bana gelen misafiri bile kıskanıyor kendisine kimse gelmiyor diye. Herseyden problem
Çıkardığı için etrafında kimsesi kalmamış ve o yusden hep kafasında beni düşünüyor telefon açıp birsiru laf sayıyor.
Telefona birkere cvp vermedim alisveristeydim sonradan gördüm yapmadini bırakmadı. Esime bilerek acmadimi söylemiş.
Allah'tan esim o anda yapmaz öyle bişey diyerek savunmuş. Durum öyle bir kötüye geldiki kendisine iyilik olsun diye akrabasının kınasına götürmek istedim. Götürmez olsaydım!!!!!!!!!
Yolda bana sen inatsin, ne bicim kızsın diyerek saymaya başladı. Elim ayağım titredi arabayı kenara çektim. Arabayı kenara çektim lütfen susarmisin dememle kadının sacımı çekmesi bir oldu. O anda allahtanlki ben geri bişey yapmadım. Bana oğlum seni bosuycak zaten diyip iycemen laf saydı. Ben indim arabadan esimi aradım beni almasını istedim. Kadın öyle biseyki anlatamam. Bunları yazarken bile gözüm doluyor.
Kayinbaba desen alkol alır ağzı bozukdur. Ben ailemden öyle bişey görmedim. Çok rahatsız oluyorum ve gitmek görüşmek istemiyorum. Zaten kayinvalidemden uzak dürüyorum. Oraya gidip geldikten sonra boşanmayı dusunuyor herdefasinda. Esim zorla götürüyor. Nefret ediyorum ailesinden. Kadını gördükçe yaptıkları aklıma geliyor. Adamı gördükçe baba diyesim gelmiyor öyle birine.
Şimdi bebeğim var be öyle bir aileye götürmek istemiyorum. Napcam ben. Kafayı yiycem. Yardım edin

eşin bunca şeyden sonra seni oraya götürmeye zorluyorsa onda da bir sorun var demekki.. anladığım kadarıyla sen onun terbiyesizliklerinin yanında edebini korumuşsun ama o hep sınırları aşmış.. oğlu boşayacakmış.. çıldırıyorum arkadaş bu tarz şeyleri duydukça.. senin eline ne geçecek oğlun boşanınca kaknem karı.. ver bunu bana uyurken yastıkla boğayım tek seferde temiz iş... uğursuz nalet şey.. Allah yardımcın olsun ne diyim cnm

Esim oraya cok giderek aramizin duzeleceni saniyor Ama malesef dahada kotu oluyor. Esimin haberi yok àma telefonuna baktim annesi msjlar yollamis beni sikayet ediyor. Esimde hep kisa cevaplar vermis. Onun dedini onaylamamis Ama benide savunmamis. Okadar cok Olay olduki anlat anlat bitmez. Kaynim nisanliyken benimle ugrasmiyordu nisanlisina takmisti. Ugrasa ugrasa ayirdi onlarida Ama sinsice yapiyor. Ben ailemden kufur siddet yuksek sesle konusma gormedim. Piskolojim bu ailede alt ust oldu. Saygim yok Ama terbiyemi koruyorum. Ben hamileyken esim bana kiyamazdi. Yinemi ayaktasin is goruyorsun derdi. Kaynanamda gelinler calismak icindir diyerek kahkaha atarak oturdu. Esim hemen ortadan kayboldu. Ben o sinirle tuvalete gidip agladim kimse fark etmesin diye. Ibadet etmem bile kadinin gozunde sorun. Benden uzak Allaha yakin ol diyporum icimden. Arife gunü bile laf sokmayı eksik etmedi. Kadını gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Kayinbaba desen terbiyesizin Teki. Ben cocuğumun bu ailede yetişmesini istemiyorum. Napacam ben bilmiyorum.

eşinin ailesini evlendikten ve çocuk yaptıktan sonra mı tanıdınız ?

o bebeği o aile eninde sonunda görecek, ondan kurtuluş yok.

evli olduğunuz sürece sizde görmek zorundasınız , bundan da kurtuluş yok.

deveyi gütme hikayesi işte:44:

Kaynanam kendini cabuk belli etti Ama kayinbaba bebek dogduktan sonra ne oldunu gosterdi. Sok uzerine sok yasiyorum.
Cocugum onlar gibi genis terbiyesiz ve saygisiz olmasin. Oooofffff nefret ediyorum yaaa

kimsenin içine girmeden tanıyamıosun canım işte eşini senden falan mı kıskanıo acaba kv den

kimsenin içine girmeden tanıyamıosun canım işte eşini senden falan mı kıskanıo acaba kv den

Kadinin etrafinda kimse kalmamis davranislarindan dolayi. Esim annesiyle evlenmeden once cok vakit gecirirdi. Simdi tabiki azaldi Ama eskisi gibi olsun istiyor. Benim universite mezunu olmam calismam ve sosyal hayatimi kiskaniyor. Herdefasinda laf sokuyor

eşiniz sizin stadartlarınızda deilse belki onu ezmenizden falan korkuodur

eşiniz sizin stadartlarınızda deilse belki onu ezmenizden falan korkuodur

Zaten beni dominant biri olarak görüyor. Sebebide fazla konuşmam çünkü konuştukları ilgi alanıma girmiyor. Bana ne hangi dizide hangi ünlüye ne olduysa oldu. Parti görüşlerimizde çok farklı. Anliycaniz siyah ve Beyazız ve çeken benim. Kadın beni aradinda karnıma ağrılar giriyor yine Nr soyleyipte moralimi bozacak diye

Kaynanam kendini cabuk belli etti Ama kayinbaba bebek dogduktan sonra ne oldunu gosterdi. Sok uzerine sok yasiyorum.
Cocugum onlar gibi genis terbiyesiz ve saygisiz olmasin. Oooofffff nefret ediyorum yaaa

o ortamda illa ki öyle olacaktır.

bu lafınız biraz saçma değil mi ? niye kıskansın sizin işinizi gücünüzü ,- yaşlıdır diye düşünüyorum-.

siz bu kıskanma mevzusunu abartıyorsunuz gibi geliyor bana:44:

Inanki abartmiyorum. Kayinvalidem yasli degil. Bana niye okudunki neye gerek var der, sonra gelen misafirime aman ne hazirlik yapiyorsun der( Ama kendisine ister). Bana Gore misafir Bas tacidir ve okumak guzel biseydir. Kendisi Lise mezunu ve bana okudugun bolum neki sanki der yada senin calistigin ise aslinda benide alirlar Ama iste Kim ugrasacak diye laflar soyler. Inanki hicbir zaman isimle ilgilide konusmam.

Esimde diyor zaten idare et kiskanclik iste felan diye. Zaten artik gulup geciyorum Ama aile icindeki terbiyesizlikler beni rahatsiz ediyor cunki Bir evladim var ve ben ona iyiyi kotuyu ogretmek zorundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…