Yardim edin.cok zor durumdayim.

Yaptırdım canım kromozon analizi dengeli translokasyon çıktı bende onun için öyle olmuş bebek. Dengesiz geçmiş bebeğe oda anomoli oluşmuş çok zor şeyler yaşadım Allah kimseye bu şekilde imtihan etmesin :KK43: sende sonuca göre araştırırsin artik zaten yönlendirirler
Oyle yapacam. Amin zor bir imtihan. Allah kimseye yasatmasin

Merhaba herkese
Bende çok zor günler geçirdim ikili tarama testim riskli çıktığı için cvc testi yaptırmam istendi(tarama testini yapan da perinatoloji uzmanı)ense kalınlığı 6,5 mm çıkmıştı. Cvc önerildi.12.haftadaydım.Başka bir özel klinikte perinatoloji uzmanları tarafından tekrar bakılıp ense kalınlığı burda da 4.7 olarak ölçüldü sonuçta cvc testi yapıldı.Sonuç iki güne çıktı fakat netice down sendromu.Ayrıca başka sıkıntılar kalple ilgili sıkıntı ve hidrops birsürü şey dünyam yıkıldı. Doktorlar yaşamaz zaten dedi.verdiğim en zor karardı.Bebeğimle 13.haftada vedalaştım çok büyük imtihan Allah herkesin yardımcısı olsun.Allahım kimseye yaşatmasın.

Merhaba herkese
Bende çok zor günler geçirdim ikili tarama testim riskli çıktığı için cvc testi yaptırmam istendi(tarama testini yapan da perinatoloji uzmanı)ense kalınlığı 6,5 mm çıkmıştı. Cvc önerildi.12.haftadaydım.Başka bir özel klinikte perinatoloji uzmanları tarafından tekrar bakılıp ense kalınlığı burda da 4.7 olarak ölçüldü sonuçta cvc testi yapıldı.Sonuç iki güne çıktı fakat netice down sendromu.Ayrıca başka sıkıntılar kalple ilgili sıkıntı ve hidrops birsürü şey dünyam yıkıldı. Doktorlar yaşamaz zaten dedi.verdiğim en zor karardı.Bebeğimle 13.haftada vedalaştım çok büyük imtihan Allah herkesin yardımcısı olsun.Allahım kimseye yaşatmasın.
Amin amin

Konu sahibi çok merak ettim nasılsın bebeğin nasıl? Sonuçlar geldi mi?

Bu konuyu bebegimde ense kalinligi cikinca ben acmistim. Yapilan cvs sonucu temiz gelmisti ama kalpte agir bir rahatsizlik gorulmustu. Doktorun tabiriyle bebek dogar dogmaz olecekti. Rabbime bin sukur su an 3 bucuk aylik olduk. Ameliyat bile gerekmedi. Allah isterse hersey olur.

Bu konuyu bebegimde ense kalinligi cikinca ben acmistim. Yapilan cvs sonucu temiz gelmisti ama kalpte agir bir rahatsizlik gorulmustu. Doktorun tabiriyle bebek dogar dogmaz olecekti. Rabbime bin sukur su an 3 bucuk aylik olduk. Ameliyat bile gerekmedi. Allah isterse hersey olur.
MASALLAH cok gecmis olsun.

Ay çok sevindim ya. Korkarak okudum süreci ama sonunda çok sevindim gerçekten. Allah bağışlasın.

Hamileyken 1 doktora gittim. Malatya daydim başka doktor şansı yoktu. Doğumdan sonra 3 doktor gordu
Benim 3lu test stresinden sonra simdide kordon bagi stresi sardi bebege giden bag tek artermis cuma gunu ayrintilida cikti ortaya simdide gelisim.geriligi riski var birde hep dusuk cikan tansitonum 1-2 seferdir 13-8 cikinca yakin takibe alindim artik ben neden bu hamileligimi dogruduzgun geciremedim anlamiyorum

Benim bebeğe konulmuştu anne karnındayken ama doğumdan sonra öyle olmadığı anlasildi
Merhabalar
Öncelikle Allah bağışlasın. Ben 24 haftalık hamileyim ve geçen hafta HLHS teşhisi konuldu tabi ben acıbadem 9 Eylül uni hastanesi birçok yere gittim israrla sol taraf gelismemis diyorlar. Sonlandırma için ise konsey toplanıp kordosentez sonucundan sonra öyle karar verilecekmiş. Garip olan şu ki ense kalınlığı boyu kilosu her şey yerinde bir bebek ama ısrarla sol taraf gelişmediği dogsa da öleceğini söylediler çok büyük bir yıkım Allah kimseye yaşatmasın ve umarım benim bebeğim de sağlıklı doğar amin inşallah sizinki gibi olur. Size de kesin tanı şeklinde mi söylediler?

Back
X