Yardım edin!!!! Diye çığlık atasım var.beni bu farelerden kurtarın

scelebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
10
1
36
Kayseri
Hanımlar sitede aradım ama bulamadım ne olur gören duyan bilen varsa yardım etsin evimde fare buldum.çatıdan iniyor diye dertlenirken bir kaç tanesiyle baş edebildik fakat dün anladımki yuvları bazamın altı.yapıştırıcı kullanamıyorum.Korkudan boşaltamıyorum kaçarlar evin başka köeşelerinde bulamam diye özellikle çocuk odasına girerler diye kimyasal ilaç kıyafetlere bulaşır sanıyorum bişey sıkamıyorum insanlara zarar vermeyen fareleri öldüren bildiğiniz bişey varsa ne olur yardım edin. :(

Hiç bilmiyorum ne işe yarar fakat halinize çok üzüldüm allah yardımcınız olsun çok zor bir durumdur, aklıma gelenler kapan filan kursanız yada ilaçlama şirketini arayın en kesin çözüm bu olur sanırım.

Hanımlar sitede aradım ama bulamadım ne olur gören duyan bilen varsa yardım etsin evimde fare buldum.çatıdan iniyor diye dertlenirken bir kaç tanesiyle baş edebildik fakat dün anladımki yuvları bazamın altı.yapıştırıcı kullanamıyorum.Korkudan boşaltamıyorum kaçarlar evin başka köeşelerinde bulamam diye özellikle çocuk odasına girerler diye kimyasal ilaç kıyafetlere bulaşır sanıyorum bişey sıkamıyorum insanlara zarar vermeyen fareleri öldüren bildiğiniz bişey varsa ne olur yardım edin. :(

boraks canım peynirle yoğurup Bi yerlere bırakırsan öldürürmüş.insanlarada zararı yokmuş internetten duymuştum.

İlaçlama şirketini neden aramıyosunuz? Açıkcası bu durumda kıyafetler en son düşüneceğim şey olurdu. Nasıl baş edileceğini bilmiyorum çok kötü bir durum.
Çocuğu evden gönder ve evi tamanen ilaçlat çünkü çocuk odasına girmediklerinin garantisi yok.

Bir yaz döneminde 1 aylık bir ev kiraladık arkadaşlarla , tatilin son günlerinde meğer evde 3 değil 4 canlı yaşadığımızı öğrendik , bir fare :52:

Yapıştırıcılı tuzaklardan alıp üzerine peynir koyduk , ışıkları kapadık ve dışarı çıktık . Geldiğimizde , mutfak dolabını kemirip çıkan talaşlardan yapışkana yol yapıp peyniri yediğini ve yakalanmadan yeni maceralara yol aldığını gördük :53:

Biz evi boşalttık , başka eve geçtik .

Siz de çocuğunuzuda alıp evden ayrılın ve eve bir ilaçlama şirketi çağırın.

Fareler çok zeki hayvanlar , hem sizinkiler bir değil kalabalık , toplanıp sizi alt edecek planlar yapıyorlardır . Tek başınıza baş etmekle vakit harcamayın .

Bizimde başımıza böyle bi olay gelmişti. Bekarken.

Tam hatırlamıyorum çok zaman oldu da, sanırım bişey aramak için çekyatı kaldırmıştık beyaz tül perde vardı sanırım çekyatın altında onun üstünde pembe pembe bişeyler anlamadık ilk önce sonra bir baktık anammm:53: yeni doğmuş fareler. Daha tüyleri bile çıkmamış o derece.
Tabi kaçamıyolarda. Aldık öylece attık dışarı.
Annelerini bulamadık tabi, ama gecelri tırım tırım yavrularını aradığına şahit olmuştuk :53:
Sonra ilaç vs yakaldık attık.
Sizde o odaya yapıştırıcılardan koyun, üzerinede peynir. bazayı açın, odanın kapısını kapatıp çıkın ve 1-2 gün o odaya girmeyin. Onlarında çıkmasına engel olun. Orada yakalansınlar.
Zehir verirsenin zehiri yedikten sonra evin neresinde öldüğünü bulamazsınız kokar. Ama yapıştırıcıyla yapıştığı yerden alıp atacaksınız.

eczanelerde pasta diye bir ilac oldugunu duymustum ise yarayabilir denemelisiniz

AYYY BACAKLARIM KAŞINDI.. bizimde geçen hafta işyerınde cıktı buğday gibi birşey aldım heryere döktük şimdi kayboldu. öldüysede bulamadık fareyi .

Back
X