yardım edin eltim pedlerimi (ç)alıyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zehradikmen1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
2
10
1
29
arkadaşlar dün akşam çay içmeye diye gelen eltim yine pedlerimi gizlice çantasına koymuş. geçen hafta da gelmişti onlar gelmeden alışveriş yapmıştım bir kaç paket ped alıp banyo dolabıma koydum. onlar kalkınca ertesi sabah ped almak için banyoya gittiğimde bulamamıştım ama belki başka yere koymuşumdur şimdi bulamıyorum dur diye markette gittim. dün adım gibi eminim dolapta ped olduğundan hatta 1-2 pakette değildi yani her neyse eltimden şüphelendim ve banyodan çıktığımda önce banyo dolabına baktım ve pedlerim yoktu. Kapıdan uğurlarken de çantası açıktı üstten baktım ve hepsin almmııışşşş... ne yapmalıyım durumları iyi. onu uyarmalımıyım?

Son düzenleme:
arkadaşlar dün akşam çay içmeye diye gelen eltim yine pedlerimi gizlice çantasına koymuş. geçen hafta da gelmişti onlar gelmeden alışveriş yapmıştım bir kaç paket ped alıp banyo dolabıma koydum. onlar kalkınca ertesi sabah ped almak için banyoya gittiğimde bulamamıştım ama belki başka yere koymuşumdur şimdi bulamıyorum dur diye markette gittim. dün adım gibi eminim dolapta ped olduğundan hatta 1-2 pakette değildi yani her neyse eltimden şüphelendim ve banyodan çıktığımda önce banyo dolabına baktım ve pedlerim yoktu. Kapıdan uğurlarken de çantası açıktı üstten baktım ve hepsin almmııışşşş... ne yapmalıyım durumları iyi zaten kocamda da gözü var. aklınca beni pedsiz bırakıp o halde eşime rezilll edecek... onu uyarmalımıyım? ( LÜTFEN KOCAMDA GÖZÜ VAR LAFIMA TAKILMAYIN BİZ 4 GÜNLÜK EVLİYKEN EŞİMLE BİRLİKTE OLMUŞTU ZATEN ALIŞTIM BEN SİNDİRDİMMM BİLEEE)
😂pedsiz birakmak rezil etmekmi

hmmm. evet hepimizin canı sıkılıyor da. ama henüz çok şükür bu boyuta gelmedik

Akli melekelerinizi kaybetmediğinizden emin misiniz konu biraz garip geldi kocanızla eltiniz yatıyo siz de sindiriyosunuz tek derdiniz ped mi hahah

Kamu spotu: Kap kullanın doğa da rahat etsin siz de.
Konu sahibine dilek: Tez vakitte iş güç

Yeni üyeler ad ve soyad ile üye olunca bir işkilleniyorum ben 🤷

Sizi pedsiz bırakarak rezil bir edecek olmadık anda regl olup her yere bulaştıracaksanız
Günlük pedse falan daha kötü yani iç çamaşırı pislenir tam bir rezalet

eltiniz çok zeki bir kadın cidden
Ben olsam ama direkt donları alıp kaçardım don olmayınca ped neye tutunacak tam rezalet

cavidan sen misin?sen isen kurdele falan yaz
kaynınız ve sizin sindirim sisteminde bizde olmayan enzimler var herhalde hızlı çabuk etkili şekilde sindiriyorsunuz.

Sizi pedsiz bırakarak rezil bir edecek olmadık anda regl olup her yere bulaştıracaksanız
Günlük pedse falan daha kötü yani iç çamaşırı pislenir tam bir rezalet

eltiniz çok zeki bir kadın cidden
Ben olsam ama direkt donları alıp kaçardım don olmayınca ped neye tutunacak tam rezalet

cavidan sen misin?sen isen kurdele falan yaz
kaynınız ve sizin sindirim sisteminde bizde olmayan enzimler var herhalde hızlı çabuk etkili şekilde sindiriyorsunuz.
🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X