Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayalim de eski sevgilimle bir gün buluşmak.
Çok şanslısın.
Seni sevmiyorsa ne yaparsan yap aşık edemezsin.
Doğal ol, rahat davran. Çok gözünde büyütme.
Gerçi ilişkiniz hakkında hiçbir şey bilmediğim için yorum yapmak zor.
canım öncelikle çok güzel ol ama sakın makyajı falan abartma çok şık ol sade bir güzellik yarat ve gözünde bu işi büyütme onun yanına giderken kendini öve öve git ben çok güzelim ona ihtiyacım yok beni başka sevenler de var ve olucak şeklinde...sadece konuş aşık etmek için uğraşma doğal ve kibar ol özgüveninin olduğunu hissettir fazla pas verme
Buluştuktan sonra neler olduğunu yazar mısın tatlım. Merak ediyorum.
Umarım istediğin şekilde olur her şey.)
Hevesinizi kırmak istemem fakat eskiyse ve sizi gerçekten çok üzmüşse gitmeseniz olmaz mı ? Yine aynı şekilde üzülmekten korkmuyor musunuz ?
korkuyorm ama çok özledimonu bağlamam lazım bir şekilde kendime ve bu son şansım başka çarem yok
![]()
Inşaallah herşey gönlünce olur.![]()
eski sevgilim tarafından gene hayal kırıklıgına ugradım benimle görüşmemenin dah aiyi olduguna karar vermiş başta görüşelim cok özledm diyen adam günler sonra bulsumamızdan bir gün önce bunu bana söylüyor ben yazmasam yazmıcak düşünsenize bukadar kötü birine aşık oldum işte ama unutmam lazım onu ve sizden yardım istiyorum onu nasıl unutmalıyım hergece onu düşünerek uyuyorum rüyalarımda o onu hayal ediyorum napmalıyım sizce
canım bence o canının çok sıkıldığı bi anda yalnız hissettiğinde sana buluşalım dedi..
sonra geçti sıkıntısı zoruna gitti gelmek o yüzden vazgeçti bence..
bence sen sormasan geleceği gün bahane bulurdu sorman iyi olmuş
canım üzülme artık Allahından bulur o...
eski sevgilim tarafından gene hayal kırıklıgına ugradım benimle görüşmemenin dah aiyi olduguna karar vermiş başta görüşelim cok özledm diyen adam günler sonra bulsumamızdan bir gün önce bunu bana söylüyor ben yazmasam yazmıcak düşünsenize bukadar kötü birine aşık oldum işte ama unutmam lazım onu ve sizden yardım istiyorum onu nasıl unutmalıyım hergece onu düşünerek uyuyorum rüyalarımda o onu hayal ediyorum napmalıyım sizce
kızlar meraba cok kısa bir süre sonra eski sevgilimle bulusucam napıcam bilmiorm ama niyeti farklı yani özledi beni öncedende bulustuk benm aceleci tavrmdan kaybeden ben oldum bu sefer asık etmek istiyorm onu tekrar napmalıyım sizce yarm edn lütfen![]()