• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin eski sevgilimle buluşuyorummm

benimde 1 hafta oldu ayrılalı canım..aileler yüzünden severek ayrılmıştık...
şu şu olursa haber et dediği halde arayınca bağırdı çağırdı...
bende çok üzüldüm ama aramıcam zor ama 1 hafta oldu aramadım o da aramadı hala yaşıyoruz ölmedik..
aramadan içim huzursuz ama yaşıyorum..
dünyada ne dertler var millet yiyecek ekmek bulamıyor diyorum..
elimiz yüzümüz düzgün daha genciz diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum tatlım..
sende dene işe yarar belki..

en güzel tepki tepkisizliktir o yok gibi davranacaksın faceden msnden herseyinden sil onu ona en güzel iz bu olur şimid tınımaz ama sonra dank:53: eder sakın msj falan atma daha küçülürsün onun gözünde hiç uğraşmaya degmez canım gel sen bizi dinle :kkk:

en güzel tepki tepkisizliktir o yok gibi davranacaksın faceden msnden herseyinden sil onu ona en güzel iz bu olur şimid tınımaz ama sonra dank:53: eder sakın msj falan atma daha küçülürsün onun gözünde hiç uğraşmaya degmez canım gel sen bizi dinle :kkk:

tamam canım face msn silmiştim onu zaten aylardırda ekli değil facemde ama sahte bir profilden bakıyorum ona cok özlediğim için belki birgün ordanda silerm ama daha zamanı var yavaş yavaş numarasınıda sildim şimdi artık görüşmücem onunla umarm birgün iyileşirim ve hepinize iyileştigimi onu unuttugumu ve hayatımda mükemmel bir insn oldugunu yazarm bu günü cok bekliyorm canım iyi yazdınız hepiniz iyi yada kötü moral oldunuz bana teşekkr ederm tekaradan :54:

benimde 1 hafta oldu ayrılalı canım..aileler yüzünden severek ayrılmıştık...
şu şu olursa haber et dediği halde arayınca bağırdı çağırdı...
bende çok üzüldüm ama aramıcam zor ama 1 hafta oldu aramadım o da aramadı hala yaşıyoruz ölmedik..
aramadan içim huzursuz ama yaşıyorum..
dünyada ne dertler var millet yiyecek ekmek bulamıyor diyorum..
elimiz yüzümüz düzgün daha genciz diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum tatlım..
sende dene işe yarar belki..

denicem canım gercekten dünyada cok büyük sorunlar var ama bizler yaşadıgımız sorunu cok büyük görüyoruz ne olursa olsn bu özllkle aşksa hastalıkmıks gibi oluyor resmen cok haklısın:(

kızlar meraba cok kısa bir süre sonra eski sevgilimle bulusucam napıcam bilmiorm ama niyeti farklı yani özledi beni öncedende bulustuk benm aceleci tavrmdan kaybeden ben oldum bu sefer asık etmek istiyorm onu tekrar napmalıyım sizce yarm edn lütfen:5:

cnm öncelikle kendine güvenerek git.karşısındaki kızın kendisi de olmadan yaşayabileceğini,mutlu olabileceğini anlasın.karşısında zayıf durursan seni yine üzmekten hiç çekinmez.onsuzken yaşadığın acılardan falan bahsetme bence.hiç heyecanlanma gayet cool sakin bi tavırla çık karşısına ve güçlü dediğim gibi.. :)

teşekkür edrm aklım cok karısıyo sürkli ama bir yanım at diyo biryanımda napıcaksın niyeti varsa hepten vazgecip gülücektir diyo bikaç ay sonra dönüceğini biliyorum öncedende yaptı bunu cnkü bana ama ayrıldıktan sonra hiçbir zaman sevgili olalım demedi beyfendi bir ilişki yaşamayı sevmiyomus ben napim artık böyle bir insana ya gercektennn

Şuan acın taze olduğu için böyle ikilemde kalman ve zorlanman doğal ama emin ol zamanla iyi hissedeceksin ve geçecek. O insana bir şey söylesen de ne olacak ki artık, hiçbir şey değişmeyecek. Zamanına, zahmetine eziyet boşuna. Böyle birine hiçbir şey yapılmaz artık, Allah'a havale et ve geç...

Şuan acın taze olduğu için böyle ikilemde kalman ve zorlanman doğal ama emin ol zamanla iyi hissedeceksin ve geçecek. O insana bir şey söylesen de ne olacak ki artık, hiçbir şey değişmeyecek. Zamanına, zahmetine eziyet boşuna. Böyle birine hiçbir şey yapılmaz artık, Allah'a havale et ve geç...

öyle yapıorm zaten artık :(

Konunun başını okurken tam tavsiye verecektim buluşmanda neler yapabileceğine dair... Ki bir baktım yine önce umutlandırılıp sonra da kalbi kırılıp yarı yolda bırakılmış bir kızcağızımız daha... :26:

Bir erkeğin hayatından çıkan kızlar genelde iz bırakmak adına son bir hareket yapma eğimilimindedirler ama emin ol hiçbir şey yapmamak, gayet sessiz ve sakince onun hayatından çıkman, yok olman ve hiçbir şekilde onunla iletişime geçmemen en iz bırakıcı şey olacaktır. :22:

O yüzden sana tavsiyem Face'ten, MSN'den her yerden sil, numarasından ve ona dair her şeyden kurtul ve hiçbir şekilde arama sorma. En fazla bir kaç ay sonra yine görünmeye başlayacaktır 1-2. Tecrübeyle sabittir. :34:

Bence zaten geri dönse de dönmese de onunla olma artık, seni hak etmeyen biri çok belli ki. Hayatına devam et, kendine değer ver... :10:

tam yorum yazacaktım ki arkadaş yazacağım tüm kelimeleri neredeyse yazmış..bende aynını düşünüyorum canım ..

eski sevgili geri dönüyorsa canı sıkıldığı için oyalanmak için oyanak için dönüyordur. sevseydi gitmezdi. ben yaşadım bunları canım
açtığım son konumu okursan anlarsın :43:

hımm daha önceki buluşmalarınızda sevgili olmadan bişeler yaşamışsınız ve adam bunun umuduyla tekrar buluşalım demiş. ama sen birdaha olmaz artık aklıma başıma geldi deyince de olmayacağını anlayıp ya da sen böle söleyince bozulup görüşmeyelim demiş. bir de bu yönden bakmak lazım. ama her ne yönden bakılırsa karaktersiz zaten :106:

hımm daha önceki buluşmalarınızda sevgili olmadan bişeler yaşamışsınız ve adam bunun umuduyla tekrar buluşalım demiş. ama sen birdaha olmaz artık aklıma başıma geldi deyince de olmayacağını anlayıp ya da sen böle söleyince bozulup görüşmeyelim demiş. bir de bu yönden bakmak lazım. ama her ne yönden bakılırsa karaktersiz zaten :106:

evet ya ne var sanki bende onun kadar umursamaz olabilsem hemen ufacık bi özüründe üzülmesnde affediveriyorum ama bu defa zor dün gece gene gördüm rüyamda yaaaaaaa:( ağlayamıyırum bile dogru düzgün eskiden hep aglardım ama şimdi içimde umyrk var sanki olmuo :( tek istedigim sadece umursamaz olmak erkeklere karsı ama bunu nasıl yapıcağımı bilemiyorum

aramıyor sormuyor bende aramıyorum ya insan sevgililer günü yada kandili kutlar dimi ama nerdeeeeeeeeee:@ bitmiş işte tamamen ya off off güçlü olmam gerekkkkkk bundan kurtulmam gerekkk kendimi yemek yemeye verdim:(

Back
X