YARDIM EDİN ❗️EMZİRME VE GÖĞÜSTE SÜT AZALMASI!?

gulsencan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
23
5
73
36
Arkadaşlar mrb..
Kızım 4 aylık olucak yeni doğduğunda kilo kaybı yaşadığı için mama verdim ama emzirdimde şimdi mama azalıyor emiyor ama tek göğsümü sağ göğsümü çekmedi az geliyor diye çeksin siye veriyorum yok ağlıyor.pompa ile çekiyorum damla damla acıyor sonra elimle sıkıyorum bi damla geliyor? Bana bu konuda yardımcı olun sağ göğsündem süt gelmesi için ne yapmalıyım

Merhaba canım
Acaba sağ göğsünde süt düğümlenmiş olabilirdi. Süt varmı göğsünde yanı dolgunmu, yoksa yumusakmi

Belki faydasını görürsün cnm bilmiorum ama rabbim kabul etsin inşallah sütün bol olsun...

Sutun bol oldun istiyorsan gunde en az 2,5 lt su 3/4 lt icmelisin ayrica sade soda en az iki sise bol yesillik marol sogan roka vs ama en ok suuuu cnm

Rezene cok süt yapıyor bol bol icebilirsin ama cok su tüket ve emzirmeye calis zamanla artar insaAllah.

Valla Can'ım sağdan süt bezesine baskı yapınca süt geliyor ucuna ama kızım çekmiyor ki gelsin o daha kuvvetli çekiyor. Süt bezelerini Nasıl uyarabilirimm bilemiyorum Bana_masal_anlatma

Çok teşekkür ederim hepinize ,hepsini yapıyorum su içiyorum gece kalkınca bile solda var sağda az damla damla ona bi çare bulamadım

Benim 15 aylik bir kız bebeğim var.hamilelik dönemimde o kadar araştırma yapmama rağmen süt oluşumunun beslenmekle alakası olmadığını hormonal oldugunu savunanlardanim. Ancak bol bol emzirmek gerek süt salgısını arttırmak için. Şu ana kadar doğru düzgün uyku uyduğumu bilmiyorum.ama çok şükür ki halen emziriyorum.4 5 aylik bebekken aç kalcagini bilsemde sadece emzirmeye çalıştım ve sütum sonradan arttı. Tabi biraz dişini zi skma niz gerekecek.çünkü benim bebeğim her 1 2 saatte uyanır di.

Benim de sol göğsümde çok az var
Sağ göğsümle idare ediyorum
Bebeğim iki aylık yaklaşık
Tek göğüsle altı ayı tamamlayamam gibime geliyor
Çünkü onda da çok yok
İlk çocuğumda fışkırirdi
Bunda çok az
Yemedigim sey kalmıyor
Ispanak cok işe yarardi ilk çocuğumda
Bunda etki etmedi pek
Sabah bir çay bardağı tahin ve pekmez karışımı yedim
Ayrıca kahvaltı
Ama yok
Yani idare ediyoruz
Ama göğsüm sertleşmiyor

3 aydır ilk defa dünden beri sütüm çoğaldı. Hem de baya bir farkla. Mamayı bıraktık çok şükür. O kadar çok şey denedim ki anlatamam. En son eczaneden hasta olan büyük oğlumun ilaçlarını alırken humana still tea aldım. Ama hiç umudum da yoktu. Allah a çok şükürler olsun 3. Gün göğsüm sabah uyandığımda patlamak üzereydi. Demekki Rabbim bana bunu şifa kılmış. Yapandan Allah razı olsun. Üretim yeri Almanya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…