kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor maddi sorunlar yüzünden doktora gidemedik.ancak 2 ay önce dr gittik eşimde varikosel çıktı ocak ayının başında ameliyat oldu.ameliyat sonrası ilk adetimi 7 gün erken yani ayın 3de oldum 2.adetimi ise 20 gün sonra oldum yani 23de ama ikinci adetim çok farklı oldu 1er gün arayla çok az adet başlangıcı gibi 3 gün falan sürdü bende kan idrar testleri yaptım hep negatif.'ama etrafındakiler olabilir diyorlar hala bişey yok çok bunaldım acaba strestenmi böyle oldu normalde adet düzensizliğim yoktu ama son zamanlar böyle oldu anlamadım ne olur benzer şeyler yaşayan varsa yazsın.
Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korumadım ama olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfenkızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor maddi sorunlar yüzünden doktora gidemedik.ancak 2 ay önce dr gittik eşimde varikosel çıktı ocak ayının başında ameliyat oldu.ameliyat sonrası ilk adetimi 7 gün erken yani ayın 3de oldum 2.adetimi ise 20 gün sonra oldum yani 23de ama ikinci adetim çok farklı oldu 1er gün arayla çok az adet başlangıcı gibi 3 gün falan sürdü bende kan idrar testleri yaptım hep negatif.'ama etrafındakiler olabilir diyorlar hala bişey yok çok bunaldım acaba strestenmi böyle oldu normalde adet düzensizliğim yoktu ama son zamanlar böyle oldu anlamadım ne olur benzer şeyler yaşayan varsa yazsın.
Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korumadım ama olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?