yardım edin hamile kalamıyorum

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor maddi sorunlar yüzünden doktora gidemedik.ancak 2 ay önce dr gittik eşimde varikosel çıktı ocak ayının başında ameliyat oldu.ameliyat sonrası ilk adetimi 7 gün erken yani ayın 3de oldum 2.adetimi ise 20 gün sonra oldum yani 23de ama ikinci adetim çok farklı oldu 1er gün arayla çok az adet başlangıcı gibi 3 gün falan sürdü bende kan idrar testleri yaptım hep negatif.'ama etrafındakiler olabilir diyorlar hala bişey yok çok bunaldım acaba strestenmi böyle oldu normalde adet düzensizliğim yoktu ama son zamanlar böyle oldu anlamadım ne olur benzer şeyler yaşayan varsa yazsın.

Son düzenleme:
öncelikle inşaallah en kısa zamanda bebeğinin geleceğini öğrenmeni ve onu saglıkla kucagına alıp buyutmenı dılıyorum.

ıkıncı cocuguna 7 yıl sonra hamıle kalmış bırı olarak soyleyebılırım kı bu bebek meselesı srtese hıııc gelmıyor.

hadı bu sefer oldu... aman bu ay yok gelecek ay dıye elınde testlerle dolasmak hıc bır ıse yaramadıgı gıbı stresten hormonal dengenın bozulmasına sebep oluyor.

önce bı doktora gıdıp hamıle kalmanın önunde herhangıbır engel olup olmadıgını ogrendıkten sonra (tabıı eşinin de bunu yapması lazım) herşeyi dogal akışına bırakıp bebek bekledıgını , istediğini bile unutmalısın. bak o zaman nasıl gelıyor kendılıgınden.

hersey gonlunce olsun :87:

sıkıntı stres nelere sebep olmuyo ki.
Zor be kardeşim bende 2,5 sene çocuk istedim olmadı şimdi 14+4 hafalık hamileyim. Ne zaman ne olacağı hiç bell olmuyo.
Kafama çok taktığım zamanlarda bebekte dahil hiç bir şey elde edemedim. Hiç umursamadığım amaaaaan dediğim bir gün hamile olduğumu öğrendim.

Zor biliyorum ama salla gitsin biraz.
Bunu sana dünya kadar borçla ve rahatsız haliyle çalışmak zorunda olan bi anne adayı yazıyor. Herkes zorluklar yaşıyo üzme tatlı canını.

yorumlarınız için sagolun haklısınız biliyorum ama ne yapacagım bilemedim 2 tane allah vergisi eltim var zaten onlar bile yetiyor arayıp arayıp beni bunaltıyorlar akrabalar yine aynı çok zor yorumlarınız içn sagolun çok ihtiyacım var valla

etrafa ne zaten hiç anlamamışmdır. onlar sormaktan bıkmaz canım seni çok kırmaya başlamış tepkini koy eltilerine neymiş başına gelmeyen anlayamaz seni. Allah istediği zaman gönderir bebişini rahat olsun kafan bununla girme yatağa. inş. en kısa zamanda güzel haberleri alırsın.

canım üzme tatlı canını oluruna bırak allah istedikten sonra verir zamanını o bilir kimsenin dediğini takma doğur derler olana kadar her ay sorarlar bu artık bi kural olmuş bekar olursun evdemi kaldın evlenirsin tüh tüh kısırmısın boşver bunları sen allaha daya klabini yoktan var eden rabbim senin kalbini bilir

benim eşimdede varikosel var ne ameliyat oldu nede bi ilaç kullandık sadece zamana bıraktık
ve şuan 13 aylık bir oğlum var 2 sene sonra oldu ben hamileyken doktora gitmişti eşim ağrısı olduğu için doktor senin nasıl çocuğun olmuş demiş ALLAH istedikten sonra herşey olur yeterki isteyin ve sabredin

haklısınız ama nekadar zormus etrafa karşı iyiymısım gibi duruyorum ama gerçekten çok üzülüyorum bazen onların niye var benim niye yok diye isyan edecek oluyorum allahm affetsin

cnmmm arkadaşlar da söylemiş. stres bebeğe en büyük engellerden biri. ben uzun bi tedaviden sonra aşılama yaptırdım. olmadı.. bir sonraki deneme için gittiğimde yumurtan ii büyümemiş. bu ay yapmayalım. sonraki ay yaparız dedi doktorum..

aman bu ay nasıl olsa bişey yok. gelecek ay düşünürüz moduna girdim ve o ay hamile kaldığımı öğrendim ...

bi arkadaşımın eşinde sperm yoktu. normal yolla hami,le kalmak için gereken 20 milyonken arkadaşımın eşinde sadece500 dü. ve hareketlilik neredeyse yoktu. çok üzülüyorlardı. para biriktirdiler. tüp bebeğe kadar verdiler. tahlilleri falan yapıldı. 2-3 gün sonra kaboratuvardan aradılar.. tüp bebek için tahlil yaptırmışsınız ama siz zaten hamilesiniz dediler...

hiç üzülme canım benim.

çeevrendikelere şuan çocuk düşünmediğinizi, korunduğunuzu söyleyebilirsin... etraftakilerin sesi kesilince daha bi rahat oluyo insan. ben öyle yapmıştım. her ay arayıp var mı bişey diye soran insanlardan kurtulmuştum

sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin güzel allahım

çok teşekkürler yorumlarınız için hiç tanımadığım insanların tanıdığım çoğu insana göre bana teselli vermeye çalışması çok güzel hepinizden allah razı olsun.

merhaba, adet düzensizliği yaşıyorsunuz demek için birkaçkezden fazla bunu yaşıyor olmanız gerekir. yani bu başınıza gelen durumda hemen telaşa gerek yok. çocuk istediğiniz için szie önerim infertilite ile uğraşan jinekologlardan özellikle yardım almanızdır. sevgiler.

:26::26::26::26::26::26::26:
napıyım lorkeye bişey dedim çekti gitti
bende sıra bende dedim ve kendimi burda buldum
bizide ilgilendiriyo nede olsa

Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korumadım ama olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen

Küçük değil misin, henüz böyle bir sorumluluk için çok erken değil mi?
Bir de kendine dert edinmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…