• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin ilk bakista ask bu mudur?

simse_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
15
1
6
35
Almanya
Bu nasil anlatsam bilmiyorum. Kafamdan cok karisik.
Dün Almanyadan Danimarkaya yolculuk vardi tirenle, tiren gemiye bindi ve o arada hepimiz indik gemide yemek yedik falan 45 dakikka surdu. Cok kalabalikti tiren cok buyuk bir tirendi. Arkami döndum dunya yakisiklisi bana bakiyordu. Utandim hemen döndum arkami. Caktirmadan bakayim dedim, hep goz goze geldik. Utandim bidaha bakmadim, bu sefer kalkti ben nereye gidiyorsam oda oraya geldi abisine gosterdi beni.. Sonra 45 dk doldu sadece ikimizde kaldik icerde ben toileteydim ciktigimda sadece o vardi bana uzun uzun bakti giderken döndu bakti.. Ben kendimi mal gibi hissetiyorum, tanimadigim birini dusunuyorum ismini dahi bilmiyorum? Anlik biseydir bosver salla diyorum ama hayir eminim cunku eskiden hic boyle hissetmemistim! Caresizim. Napacigimi bilmiyorum gercekten, ama gercekten bilmiyorum ya! Bakislari aklimdan cikmiyor. Kendisi benden 2 yas buyuk duruyordu. Gormeseydim keske, bazilari ilk bakista asik oluyor? Bendemi oyle oldum acaba? Okadar baktida neden adim atmadi diyorum kendi kendime, annem hep yanimdaydi hani ?Napsam hani ilk gordugunde nasil biri oldugna kavramsarsinya oyle bisey oldu. Ve tirene bindikten sonra cocugu bidaha gormedim :(((

Son düzenleme:
Bu nasil anlatsam bilmiyorum. Kafamdan cok karisik.
Dün Almanyadan Danimarkaya yolculuk vardi tirenle, tiren gemiye bindi ve o arada hepimiz indik gemide yemek yedik falan 45 dakikka surdu. Cok kalabalikti tiren cok buyuk bir tirendi. Arkami döndum dunya yakisiklisi bana bakiyordu. Utandim hemen döndum arkami. Caktirmadan bakayim dedim, hep goz goze geldik. Utandim bidaha bakmadim, bu sefer kalkti ben nereye gidiyorsam oda oraya geldi abisine gosterdi beni.. Sonra 45 dk doldu sadece ikimizde kaldik icerde ben toileteydim ciktigimda sadece o vardi bana uzun uzun bakti giderken döndu bakti.. Ben kendimi mal gibi hissetiyorum, tanimadigim birini dusunuyorum ismini dahi bilmiyorum? Anlik biseydir bosver salla diyorum ama hayir eminim cunku eskiden hic boyle hissetmemistim! Caresizim. Napacigimi bilmiyorum gercekten, ama gercekten bilmiyorum ya! Bakislari aklimdan cikmiyor. Kendisi benden 2 yas buyuk duruyordu. Gormeseydim keske, bazilari ilk bakista asik oluyor? Bendemi oyle oldum acaba? Napsam hani ilk gordugunde nasil biri oldugna kavramsarsinya oyle bisey oldu. Ve tirene bindikten sonra cocugu bidaha gormedim :(((

imkansız bişi gibi gözüküyor hoşlanmışssn geçer merk etme :26:

Back
X