Yardım edin kendime engel olamiyorum

Musmirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
58
24
3
Merhabalar
Eşimle pazar gününden beri kavgaliyiz.
Dün bu mevzuyla ilgili bir konu acmistim.
Ama bugünkü problemim başka,problemde bende zaten.
Eşimin ailesiyle çok kötü Günlerimiz oldu.annesi babası ve büyük kaynımla daha dogrusu.bu büyük kaynım evliyken eşinin kuklasi gibi o ne derse onu yapar pamuklara sarardi.hatta bir gün kV me " bu wc neden pis niye temizlemedin bu sabah benim karım kullanamiyo temizle surayı"diye bagirdigina şahit oldum ve cok üzülmustum.kV onlara gidince utusunden temuzliklerine yapsın istetlerdi.kV yapmazdi o ayrı.kV onlara gik diyemez bize eziyet ederdi.benim musmula kocamda sadece izlerdi.neymiş efendim ana baba hakkiymis.
Sonra kaynim bu kızla anlasamadi bosandilar.şimdi bu kaynim anneci oldu ve sürekli eşimi bana karşı doldurup duruyor.kV başka şehirde biz başka sehirdeyiz.arada 2 saat mesafe var.kaynim ayrilinca eşim ona bulundugumuz yerden bir iş ayarladı.küçük kaynimda burada Üniv. okuyor zaten.kV ve KP onlar artık senin oğlun sen bakacaksin deyip durdular.ben çalışıyorum.2 çocuğum var ve biri bebek.cocuklarima annem baktı.bir gün bakmisligi yoktur kV nin.bakmam dediği için eşim ailemin bulunduğu ile tayin istedi.eşim bu abisinin bana karşı yaptığı haksizliklari biliyordu ve tavirliydi.ama az evvel tlf gördüm arayip arayıp gorusmusler.eşim çok uymaca akıllı oldugundan onunla görüşmesinden rahatsızim.sacmaliyorum biliyorum ama elimde değil.eşimin bana inat yaptigindan da %100 eminim.artık bu konuda takılmak istemiyorum.rahat olmak istiyorum.bana inat dahi olsa gitsin gorussun umursamiyim istiyorum.
Bana yardım edin lütfen...

Yani ben de olsa görüşmemesini beklerdim ama bunu takep etmeye maalesef hakkınız yok. Yani ortada yapilmiş somut bir şey yok. Sizi de görüşmeye zorlamiyorsa birakin kardes kardes gorussunler. Esinizi dolduracaklarindan korkuyorsaniz elden bir sey gelmez. Adam olup kimsenin doldurusuna gelmemeyi bilmeli.

Bu arada sizi fazla dolu gördüm. Bir psikologla konuşsanız? Rahatlamaniz icin bir uzman rehberligine ihtiyaciniz var bence

Yani ben de olsa görüşmemesini beklerdim ama bunu takep etmeye maalesef hakkınız yok. Yani ortada yapilmiş somut bir şey yok. Sizi de görüşmeye zorlamiyorsa birakin kardes kardes gorussunler. Esinizi dolduracaklarindan korkuyorsaniz elden bir sey gelmez. Adam olup kimsenin doldurusuna gelmemeyi bilmeli.

Bu arada sizi fazla dolu gördüm. Bir psikologla konuşsanız? Rahatlamaniz icin bir uzman rehberligine ihtiyaciniz var bence
Evet galiba gitmeliyim psikoloğa kendi başıma yenemiycem çünkü.
Sorun galiba eşime guvenememek.
Kavgalı degilken tavırla olupda aramız bozulünca soluğu onun yanında alması çok rahatsiz edici.ayrıca sunuda düşünüyorum.
Bu insanlardan yemedigi kazık bencillik kalmadı.onlara kirginligi hemen geçebiliyor ama bana karşı neden bukadar kinci kalabiliyor.

Kardesleriyle niye gorusmesin ben sizle ilgili bir sorun goremedim. Size karsi doldurusa geliyorsa esinizde sorun vardir. Akli yok mu bu adamin?

En ufak tartismanizi kardesleriyle gorusmesine baglayin ve bunu eşinizede soyleyin. Belki size karsi hareketlerine dikkat etmeye baslar. En azindan size eziyet etmeye çeknir.

Kimseyi kardeşiyle küstürmeye hakkımız yok.
Eşin irade sahibi bi adamsa senin yanında olacaktır.
Ayrıca ne münasebet kaynım benim neden oğlum olsun ki?

Kimseyi kardeşiyle küstürmeye hakkımız yok.
Eşin irade sahibi bi adamsa senin yanında olacaktır.
Ayrıca ne münasebet kaynım benim neden oğlum olsun ki?
Diğer kardeşleriyle bir sıkıntım yok gorusmesinede karışmam ama bu tam kV maşası olmus.ve çok akıllı eşimi nasıl isliycegini bilir.öf ya ne biliym okadar sinsi ki...
Eşimin bunu görmesini dilemekten baska yapabilecegim birsey yok.
Gorusmesini engellemek istedikcede onları haklı çıkarmış oluyorum...

Back
X