• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kızlaarrrr :(

Daha şimdiden verdiği sözden dönen , seni istemediğin şeylere mecbur bırakan bir erkek evlendiğinde kat kat fazlasını basına saracaktır.
Her zaman annesi haklı , annesi melek sen kotu olacaksındır.
İki iki daha dort kadar net ve değişmez gercek bu ..

Bir erkek evlenirken yeni bir aile oldugunu , karısını ve annesini karşı karşıya getırmemesı gerektıgını öğrenememişse o erkekten adam olmaz,koca hiç olmaz.
K.k'da bunun örnekleri dolup tasıyor ..
Şimdi önunuz acık , herseyı atlatabılırsınız ama evlendıgınızde gerı donusunuz olmaz.
Duzelır dıye umutta etmeyın derim, ıyı dusunun hayatınız soz konusu ..

Yüzük rahatlığıyla başlamış baskılara paşa bey!
Sakın sakın korkup kendini ezdirme, istemediğin hiç bir şeye razı gelme.
Biz bunları konuşmuştuk o zamanlar sen de istemiyordun.
Yüzük takıldı diye mi bu hallerin?
Güvenimi çok zedeledin şuan..
Şunu bil ben asla kabul etmiyorum.
Sonumuz ayrılık olacaksa bu yüzden hadi şimdi bitsin.
Ben kimseye köle değilim.
İsteklerimi bugünden önemsemeyen bir eşe bir ömür evet diyecek değilim de..
Bak nasıl kedi oluyor ..

:) hayatta uyulmaz o sözleşmeye..bacaqında platin war eed biraz rahatsz ama kadın kendi işinide kendi yapabiliyor

benim annem de dizinden ameliyat oldu platin takıldı 2 ay kol değneyi ile yürüdü sonra yavas yavas atlattı yeni ameliyat olduysa ilk 6 7 ay biraz sıkıntılı geciyor ama 1 senenin sonunda eskisindende iyi oluyorlar benden iyi iş yapar annem cam siler yemek temizlik ki 64 yaşında şuan asla bakıma ihtiyacı yok hatta geliyo benim işlerime yardım ediyo uydurma bunlar hep asla kabul etme ayrıl git 1 ay ağla hayatını düzene sok bir ömür ağlayıp kafanı biyerlere vurmaktansa restini çek asla oturmam ısrar ediyosan ben yokum atıyorum nişanı diye tehtit et, bence herşeyi göze al,,, ama asla katlanma gençliğin hayatın bütün mutlulugun yaşama sevincin gider

bence resti çek ... seni zorlamya ne hakki var ..
birak kv yi bana deselerki kayinimin yanindaki evi tapu yapcaz gel otur bedavadan
valla gitmemm !!
benden uzak Alalha yakin olsunlar ..
seviyorsa senden ayrilmaay dayanamaz
ayrilmaya ok dersede evlilik dogru bi karar deil demekdir .. sen hiç bi$ey kaybetmemi$ olursun ..

Son düzenleme:
slm kızlar..nişanlanalı 3 aya yakn oldu.o qündr bu qündr konularımızdan birisi bzm nerede oturacaqımız..!ben k.valideme yakın oturmak istemezken herkes bi taraftan onun hazırlıqına qirmş durumda..kaynvalidemin binasında bir ev varmş bn güyaaa orda oturacakmışım! ben konuyu kapatmaya çalışırkn bu artk nişanlımlada aramızda problem oldu..neymş efendm annesi hastaymş bn ona yardm etmek zorundaymışım...!ne zorunluluqum warsa sanki..bende 'ben hiç birşeyi yapmk zornda değilm.annene yardm etmek istersem ister ev uzak olsn ister yakın olsun ben qider qelrm' dedm.ikna olmuyo beyfendi..halbuki biz bu konuyu daha önce konştk ve oda böle bişey istemediğini sölemişti..şimdi bunun neden tartşmasına qiriyo benmle anlamadm ya..kaç qündr konşmuyorz bile doqru düzqn..biz ki yarm saatten çok brbrmizin sesini duymadan yapamayan insanlarz..napcm bn ? bi fikir vern nasıl bi yol izlemem lazım?

bak bunlar sana hep işaret, anlarsan tabi,daha önceden konuştuğunuz konu hakkında çark etmiş yani sözünün eri değil sana hizmetçilik yaptırmak istiyo

onuda dedm canm yok efendm annesi dizinden rahatsızmş bnm annemin saqlk durumu gayet iyi oldqndan onun annesine yakın otrmak daha mantıklıymş.ha bu arada tek qelin ben değilim bi qeln daha var ve ayrıca bide qörümcem war we bekar olduqu halde ben bu sıkıntıyı yaşıyorum :(

kime göre mantıklı,hem kimin ne zaman sağlığından olacağı bellimi dizinden rahatsızsa az gezsin kızı baksın bakamam diyosa tüm kardeşler para verir bi yardımcı tutulur

var canm var bi qelini bide kızı var ama nedense benm yumuşak huylu olmamdan mı ne şimdiden bu durumu benm üstme yıkmaya çalışıyorlar..

aşkından ölürmüsün ayrılırsan, bence ölmezsin,yapma bu aile seni üzer.

bu sayfadaki hemen hemen her konuyu okumuş biri olarak söylüyorum aslaa benim kv de hasta ve bakmak zorundaymışım gibi baskı yapılıyo banada ama içimden gelmiyo bana emeği olmayan bi insana ne kadar bakabilirim ki hemde zorlanınca oğlu baksın kızı baksın ama sen bakmak zorunda değilsin gidip anasının dizinin dibindede oturmak zorunda değilsin sevgi aşk bi zaman sonra bitiyo evliliklerde ve bu problemler de devam ettiği sürece boşanmalar ortaya çıkıyo oğlunun fikrini değiştirdiğine göre sizin ev hayatınızada karışacak gibi duruyo ne nazı biter ne niyazı kv kıskançlığıda çekilmezz ve başa çıkılmaz bi dert siz yakın oldugunuz zaman sizin birbirinize yaptıgınız bi gülümsemeyi bile gördüğünde çekemez ve huzursuzluk çıkartır sürekli tartışma herşeyine karışırr bizim zamanımızda böylemiydi bilmem nee vs doldurur oğlunu yani hayatın alt üst olur hayatını karartma sakın kesinlikle kabul etme ve ağırlığını koy

Sana fikir veriyorum yapar mısın bilmem ama, büyük ihtimal yapmayacaksın at o nişanı.
Bu sorun ilerde yaşayacağın bir çok sorunun habercisi. Nişanlın seni şimdi bile kormuyor, evlenince umrunda olmazsın. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok olay bu.

Back
X