Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim evet o ilaçtan verdi şuan dinleniyorum inşallah kuzuma bir şey olmaz çok bekledim bu bebeğiMuhtemelen p.. ile başlayan bir ilaç vermiştir, Onu aksatmadan kullanın, mümkün olduğunca dinlenin, tamamen de hareketsiz kalmayın, süpürmeydi çamaşır asmaydı v.s ev işlerini erteleyin.
Var şükürBebek var dimi
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan yardım ederse çok sevinirim ben 7 haftalık hamileyim bu gün doktora gittim kesenin alt tarafında kan birikmesi var dedi düşük tehlikesi var dedi şuan çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekkür ederim
Verdi canm sizede geçmiş olsun Doktor size ne dedi tam olarakGeçmiş olsunbende geçen hafta gittim bnde de var wc dşnda kalkma dedi bana. İlaç vermedi mi size
Geçer gibi konuştu kalkma yerinden dedi düşük riskin olur dedi. Pruloton ipne verdi hafta da 1 yapıyorum. Dinlen geçer o inşllhVerdi canm sizede geçmiş olsun Doktor size ne dedi tam olarak
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırız bebişlerümizi kucaklarımızaGeçer gibi konuştu kalkma yerinden dedi düşük riskin olur dedi. Pruloton ipne verdi hafta da 1 yapıyorum. Dinlen geçer o inşllhben kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada.
İnşAllahGeçmiş olsun inşallah sağlıkla alırız bebişlerümizi kucaklarımıza
Dinlenin yemeğinizi de başkası yapsın ev işini de. Wc girin .Geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırız bebişlerümizi kucaklarımıza
kuzum benimde öyle olmuştu. doktorum progestan verdi ve evden dışarı çıkmam merdiven inip çıkmamı yasakladı evde yürüme ve bolca istirahat ile herşey düzeldi. kanama kayboldu kese düzeldi ve şimdi ablası ömrü uzun olsun 13 yaşında kızım var. üzülme düzelir sadece kendine dikkat et bolca dinlen emi...Merhaba arkadaşlar bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan yardım ederse çok sevinirim ben 7 haftalık hamileyim bu gün doktora gittim kesenin alt tarafında kan birikmesi var dedi düşük tehlikesi var dedi şuan çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekkür ederim
Allah bağişlasın inşallah yavruna sana bende dinleniyorum şuan bakalım inşallah bir şey olmaz sizin kaç günde geçti acabakuzum benimde öyle olmuştu. doktorum progestan verdi ve evden dışarı çıkmam merdiven inip çıkmamı yasakladı evde yürüme ve bolca istirahat ile herşey düzeldi. kanama kayboldu kese düzeldi ve şimdi ablası ömrü uzun olsun 13 yaşında kızım var. üzülme düzelir sadece kendine dikkat et bolca dinlen emi...
Allah razı olsun kuzum... Rabbim sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaklaşık 2 haftayı buldu kuzum....Allah bağişlasın inşallah yavruna sana bende dinleniyorum şuan bakalım inşallah bir şey olmaz sizin kaç günde geçti acaba
Çok sağ olun gerçekten sizin gibi tecrübeli insanlar bana çok iyi moral oldunuzAllah razı olsun kuzum... Rabbim sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaklaşık 2 haftayı buldu kuzum....
evet ilaçları vardi şimdi bakalım bir sıkıntı yok gibi görünüyor inşallah sağlıklı olurProgestan fitil vermiştir doktor onu kullanın düzenli olarak. Ek olarak pruluton depot diye bi iğne var kalçadan yapılan, onuda vermiş olabilir. İkisi keser muhtemelen kanamayı. Geçmiş olsun.
İnşallah bi problem yaşamazsınız.evet ilaçları vardi şimdi bakalım bir sıkıntı yok gibi görünüyor inşallah sağlıklı olur
Banada 5. Haftamda böyle dendi progeston fitil olarak kullandım 6. Hafta kanama kesesi yok olmuştu diyemem ama minicikti fakat ilacı kestiğimiz gibi tekrar başladı.Merhaba arkadaşlar bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan yardım ederse çok sevinirim ben 7 haftalık hamileyim bu gün doktora gittim kesenin alt tarafında kan birikmesi var dedi düşük tehlikesi var dedi şuan çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?