yardım edın kızlar coook uzgunummm!!!

canım bende şuan kullandığım teli 2.el almıştım benden önce bi bayan kullanmış ondada vardı böyle oyunlar sadece başlangıçta çıkıyor o resimler inan öyle kötü yada etkileyici bişe değildi ben sildim hoş durmuyor ama bi erkekte öyle cizgi flim gibi resimlerden etkilenmez sıkma canını boşu boşuna huzurunu bozma :)

kızlar merhaba.hep burada okuyorum dertlerınızı ama bırgun boyle konu acacagım aklıma gelmezdı.kızlar 7 aylık hamıleyım.esımle cok mutluyum cokta ıyı anlasıyoruz.benımle cok ılgılı bende onunla.benı sevdıgınden suphem yok.bana tel aldı hedıye olarak.bende dedım sen kullan.bu aksam tel.bısıyler yukluyoru bılgısayardan.tesadufen gordum 3 5 tane oyun yuklemıs.hepsınde bıkınılı kalcalı kızlar var.bak ben dedım cok kalbımı kırdın dedım.bunllar hepsı oyun dedı.dedım tabı ben kılo aldım onlar guzel tabı dedım.sacmalama senı aldatmısım gıbı konusuyorsun dedı.hepsını sıl dedı.bugun cok alıngansın dedı.bende 1 2 tanesını sıldım.agladım cok kalbımı kırdın dedım.al telefonunu bununla yat dedımaldı telını gıttı yattı.kızlsr ıcım o kadar acıyor kı suan aglamaktan bır hal oldum.sızce ne yapmalıyım.nasıl davranmalıyım.hıc dısarı alıskanlıgı yok.hersey elımın altında ama su an cok uzgunum.benmı abartıyorum ama ınanın kafam cok karıstı...ne olur yardım edın...

canim benim duygusalligindan kaynaklaniyor hamile kadinlar duygusal olur diye bosa dememisler ayrica esin seni sevmese begenmese kilo aldin diye aksam isten cikip direk evegelmez merak etme o teldekiler ile yetinmez baska seyle ryapmaya kalkar duygusal davranmisin canim gercekten oyundur yani aptalcana resimlerle oluyor oyle bosver uzulme aglama canim kendinide esinide bebeginide bos yere uzme

bende 7 aylık hamileyim ve kendi kilolarımla eşimin yanında kendim dalga geciyorum
aynı penguen gibi olmuşum ikimizde böyle düşünüyoruz
neden mi böyleyim çünkü kendime güvenim tam eşimin beni aldatcağı yada sevmeyeceği gibi
bi şüphem yok olursada kendi bilir :oklava:
nasılsa eski formuma bakımıma kavusacağım eminim bundan
bence sende böyle düşün
ve erkekler zaten hep aynıdır gözleri mutlaka güzele kayar

canım benımde kendıme guvenım tam.hatta esım bu halımı cok sever.sen sısman degılsın bebek var ondan der...normal zamanda dısarda gezerken derım esıme bak ne guzel kız allah sahıbıne bagıslasın derım...ama o zaman neden boyle tepkı verdım bende anlamadımmm

ben de 7 aylık haileyim anlıyorum seni canım
ay hamilelikte doğru söylese eğri anlıyor insan bir de çok kırılgan oluyor zaten o eski güzelliği yitirmiş göbek falan :( bir de böyle yaptı mı erkekler dövmek lazım :oklava:

Back
X