Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkan sonuca göre hamilesin doktorun emin olmak istemiştir belki ondan bişey dememiştirBenim bi sorujum we birturlu ne oldugunu anlayamadim yardimci olursaniz sewinirim en so 10 ocak tarihinde regil oldum 2 kere ka werdim degerlerim 0.1 cikti 3. Kan testini 7 mart tarihinde verdim sonuc 52.48 cikti ben hamilemiyim anlayamadim dr suan bisi diyemiyorum sua dio...
27 gün geçtikten sonra bayağı düşük bi değer benim adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 100 küsür çıkmıştıUmarim oyledr normalde degerim yuksek ama regil gunm geceli 27 gun olmustu degerim 52.48 ciktiginda...
27 gün geçtikten sonra bayağı düşük bi değer benim adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 100 küsür çıkmıştı
tam olarak bilemiyorum bazısının kanına geç geçiyormuş beta hcg öyle demişlerdi ama 2 gün sonra değerin 2 ye katlanması gerekiyor sağlıklı bi gebelikte doktorlar öyle diyolar inşallah değerin güzel güzel katlanır ve bebeğinin kucağına alırsın.Benimde böyle bi sorunum var hastalığımdan 1 hafta geçtikten sonra yaptırdım ve sonuç 87.73 çıktı yarın tekrar yaptırcam sizce dış gebelik olabilirmiyim
Bugün tekrardan bi gidicem hastaneye bakalım ne olacak durum. İsteyerek olmadı zaten 10 aylık bi bebeğim vardı hayırlı olsun napalım başa gelen çekilirmiştam olarak bilemiyorum bazısının kanına geç geçiyormuş beta hcg öyle demişlerdi ama 2 gün sonra değerin 2 ye katlanması gerekiyor sağlıklı bi gebelikte doktorlar öyle diyolar inşallah değerin güzel güzel katlanır ve bebeğinin kucağına alırsın.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman :)Bugün tekrardan bi gidicem hastaneye bakalım ne olacak durum. İsteyerek olmadı zaten 10 aylık bi bebeğim vardı hayırlı olsun napalım başa gelen çekilirmiş
Benimde böyle bi sorunum var hastalığımdan 1 hafta geçtikten sonra yaptırdım ve sonuç 87.73 çıktı yarın tekrar yaptırcam sizce dış gebelik olabilirmiyim
Şimdi test yaptırdım tekrar 2 saat sonra belli olucak bakalım sonuç neYükselme ikiye katlanmış olduysa korkma ama yükselme düşük çıkarsa dış gebelik olabiliyor