Yardım edin kizlar:(( dışgebelik geçiren varmı

Ben geçen yaz dış gebelik geçirdim idrar testi yaptığımda çok sevinmiştim görünce sonra hemen kan testi yaptırmıştım hcg 39.50 çıkmıştı doktor ilk önce düşük tehliken var dedi ilaç verdi iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım değerim 115.90 bu arada kahve akıntım vardı değer düşüktü yine ve sağ kasığımda ağrı olmaya basladı ayaga kalkınca iki gün sonra tekrar ölçtürdüm ve 151.90 dı doktor alltan muayn etti görünen hiç bişey yoktu ve dış gebelik teşhisi kondu erken teşhis ile tüpe zarar vermeden ilk önce alttan parça aldılar kürtaj yöntemi ile uyutularak. Sonra iğne yöntemi ile düşürdüler ve hcg düşmeye basladı 0 göstere ne kadar kan verdim iki gün sonra. Demek istediğim dış gebeliğin varsa değerler düşük oluyor yani yükselme var fakat az miktarda bi yükselme ve kasığ ağrında varsa hiç durma doktora git derim.

Bende dış gebelikten korkuyorum evde test yaptim pozitif çıktı hesaplamama gore 5 haftalik bende sağ kasikta hafif ağrı oluyor doktora gitmeyede korkuyorum insallah öyle birsey yoktur

Benim bi sorujum we birturlu ne oldugunu anlayamadim yardimci olursaniz sewinirim en so 10 ocak tarihinde regil oldum 2 kere ka werdim degerlerim 0.1 cikti 3. Kan testini 7 mart tarihinde verdim sonuc 52.48 cikti ben hamilemiyim anlayamadim dr suan bisi diyemiyorum sua dio...

çıkan sonuca göre hamilesin doktorun emin olmak istemiştir belki ondan bişey dememiştir

Umarim oyledr normalde degerim yuksek ama regil gunm geceli 27 gun olmustu degerim 52.48 ciktiginda...

Kızlar daha öncede yazdım yinw söylüyorum morelinizi bozmak istemem ama değerler düşük olunca yükselmesi zor ihtimal ilk ölçümde en az 100 den fazla olmalı yoksa dış gebelik oluyor çok araştırdım bekletmeden iki gün arayla kan verin ki doktor bunu isteyecek zaten yine de hakkımızda hayırlısı olsun

27 gün geçtikten sonra bayağı düşük bi değer benim adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 100 küsür çıkmıştı

Benimde böyle bi sorunum var hastalığımdan 1 hafta geçtikten sonra yaptırdım ve sonuç 87.73 çıktı yarın tekrar yaptırcam sizce dış gebelik olabilirmiyim

Benimde böyle bi sorunum var hastalığımdan 1 hafta geçtikten sonra yaptırdım ve sonuç 87.73 çıktı yarın tekrar yaptırcam sizce dış gebelik olabilirmiyim
tam olarak bilemiyorum bazısının kanına geç geçiyormuş beta hcg öyle demişlerdi ama 2 gün sonra değerin 2 ye katlanması gerekiyor sağlıklı bi gebelikte doktorlar öyle diyolar inşallah değerin güzel güzel katlanır ve bebeğinin kucağına alırsın.

Bugün tekrardan bi gidicem hastaneye bakalım ne olacak durum. İsteyerek olmadı zaten 10 aylık bi bebeğim vardı hayırlı olsun napalım başa gelen çekilirmiş

Yükselme ikiye katlanmış olduysa korkma ama yükselme düşük çıkarsa dış gebelik olabiliyor

Adet gecikmemin 17. Gunu betahcg 55 cikmisti gec dollenme olabiliyor illa dusuk cikti diye dis gebelik ya da sagliksiz diye bir sey yok arkadaslarin da dedigi gibi onemli olan 2 gunde bir %60 artmis olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…