yardım edin kızlar kafama çok takıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi aytaçç
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aytaçç

Ziyaretçi
kızlar ben her ay düzenli adetiimi oluyorum ama ancak adetim bittikten 10 gün sonra tekrar kahverengi kan geliyor ama sadece 3gün sürüyor normal adetim 8gün sizce bende ne sorunu olabillir? lütfen yardım edin

kızlar ben her ay düzenli adetiimi oluyorum ama ancak adetim bittikten 10 gün sonra tekrar kahverengi kan geliyor ama sadece 3gün sürüyor normal adetim 8gün sizce bende ne sorunu olabillir? lütfen yardım edin

byardım edebilecek olan yokmu acabasenağlama

bu konudan hiç anlamıyorum senin gibiyim ama canım neden bi jinekologa gitmiyorsun...sonuçları bizede bildir

bence hemen jinekoloğa git hormonlarına bakar genel muayene edr ne var ne yok çıkar

canım geçmiş olsun sen en iyisimi dok görün ihmal etme bak benim de de böyle olmuştu dok çok küçük yaram olduğunu buyüzden kan geldiğini sölemişti ben fitil kullandım çok şükür artık bu sorunum ortadan kalktı sende inş bişey yoktur... Her aymı böyle oluyor belki normaldir bilmiyorumki yanlış bişey söylemek istemem dediğim gibi dok sana yardımcı olucaktıra.s.

çok teşekkürler kızlar.şöyle oluyor geliyor kahverengi ama ondan sonra 1saat boyunca gelmiyor ondan sonra bidaha gelmeye başlıyor.Her ay düzenli bir şekilde adetimide oluyorum ama neden böyle oluyor hiç anlamıyorum 3 4 aydan beri böyle olmaya başladı

Merhaba Bende Adet Donemlerim De Istifra Ediyorum Kanin Cok Olmasi Zararliymis Hemen Bi Toktara Git Yumurtaliklarnda Bi Zedelenme Olabilir Emin Degilim

Back
X