Yardım edin kızlar :(

Ben sevgiliniz varken size yazan birini yedekte tutmanızı tebrik ediyorum (!) . Siz onun arkadaş olarak yaklaşmadığını bile bile görüşmüşsünüz.

Onun için bitmiş, 5 gün çok meşgulum kusura bakma diyecek kadar bile mi vakti olmamış. Haydan gelen Hu ya gitmiş. Geçmiş olsun. Diğer yedeklere bakıcaz.

Seninle kaderimiz aynıymış. Bende anlattım sonra beni aileme mahcup etti. Hani iyi biriydi diye sordular sürekli. Eve bile gelmek istemiyordum. Bunlar böyle yapacak birşey yok. Sonunda pişman oldu çok yalakalık yaptı zira zor günler geçirdikten sonra yanında olsa ne fayda.
Aynen canım :( annem hergün soruyor varmı bir ses diye yok derken bile utanıyorum beni onlara karşı mahçup etti :(

Ben sevgiliniz varken size yazan birini yedekte tutmanızı tebrik ediyorum (!) . Siz onun arkadaş olarak yaklaşmadığını bile bile görüşmüşsünüz.

Onun için bitmiş, 5 gün çok meşgulum kusura bakma diyecek kadar bile mi vakti olmamış. Haydan gelen Hu ya gitmiş. Geçmiş olsun. Diğer yedeklere bakıcaz.
Yedekte tutma gibi bir düşüncem hiçbirzaman olmadı ki olsaydı sevgilimden ayrıldıktan hemen sonra birlikte olurdum. 1 sene sonra tamam dedim onunda etkenleri vardı uzaktan akraba sayılır ailemin sevebileceği bir insan diye. Yaşım 24 artık öyle birini yedekte tutayım aman bu olmassa o olsun düşüncesi yok. Aksine hayatımda biri olduğunda başkasına kör olanlardanım canım.

Merhaba. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Annemlerin köyünden bir çocukla sosyal medya aracılığıyla tanıştık uzaktan akraba sayılır. Kendisi Adana’da yaşıyor. Ben ise İzmir’de. 2 senedir sürekli telefonla görüşüyoruz ve benimle her defasında daha yakından tanışmak istediğini söylüyordu fakat benim hayatımda birisi olduğu için hep reddettim İzmir’e geliyim yüzyüze konuşalım dedi defalarca istemedim. Erkek arkadaşımdan ayrıldıktan 1 sene sonra onunla birşeyler olabilir diye düşündüm ve yaz tatilinde Elazığ’a gittik oraya geldi sırf benim için cumartesi akşam 5de gelip 2de tekrar Adana’ya döndü. Elazığa geldiği zaman sevgili olduk. Herşey okadar güzel gidiyorduki saat başı arar sürekli mesaj atardı görüntülü konuşurduk saatlerce ablası evlendi, iş değiştirdi falan derken ben İzmir’e döndüm ama 2 lafından biri evlilikti para biriktirmemiz lazım diyip duran bir çocuktu fakat ben izmire geldikten sonra ilgisi kesildi günde 10 kere arayan 1kere zor arar oldu günaydın mesajları kesildi neyin var diye sorduğumda iş yoğunluğundan dolayı herşey yoluna gircek zamanla ay sonuna kadar böyle dedi. Bende sabrettim 1. Ayımız oldu ben güzel mesajlar atıyorum o sadece öpücük ve kalp gönderiyordu erkenden uyuyup uyurken haber vermemeye başladı. geçen hafta cumartesi günü rahatsızlandım dişimden dolayı ateşim falan çıktı hastaneye gidicektim gece mesaj attım haber verdim ama uyumuş. Pazar günü akşam 4e kadar bekledim hiçbirşekilde aramadı çalışmamasına rağmen. Sinirlenip aradım artık dayanadım ne yapmaya çalışıyosun kendinden soğutup bitirmek mi amacın diye. Hayır saçmalama öyle olsa direk bitiririm neden uğraşiyim dedi. Fakat 2de uyanmış ve telefon şarjdaymış 4e kadar hiç bakmamış telefona (ben inanmadım) müsait değilim şimdi arıcam ben seni diyip kapattı. Ve ogünden sonra birdahada aramadı bugün 5.gün ne bir mesaj ne bir arama var. Sizce hayatında başkası mı var yoksa gerçekten işlerinden dolayımı böyle yapıyo borçları var ablasının evliliğindendolayı. Ben ne yapmalıyım aramakistiyorum ama arayamıyorum.

Sanırım uzaktan da olsa akraba olduğunuz için bir yanlış yapmak, sizi terk etmek ya da üzmek istemiyor. Ayrılık adımını sizden bekliyor anladığım kadarıyla. Klasik erkek, peşinden koş koş, eveti dedirt, kendine alıştır sonra da defol git :işsiz:

Kaçan kovalanmış. Yakaladıktan sonra da cazıbe bitmiş

Bence abd başkanı bile karısına gün içinde kalp emojisinden fazlasını yazacak vakti buluyordur. Bu "işim yoğun" yalanlarına ben inanmam. Benim de işim yoğun olur ama ben umursadığım, arkasından iş çevirmediğim insanı aramak için fırsat yaratırım.

Adam sağlam pabuç değil. Önsezilerine güvenmelisin. Ters giden bir şey olduğunu hissediyorsan ters giden bir şeyler mutlaka vardır.

İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Aldatmaz ve ağlatmaz. Çünkü aldatmak insan onuruna; ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır.

Ne maddi durumu, Ne iş yoğunluğu. Ne alakası var yahu? Insan hiç vakit bulamasa gece uyumadan arar 2 dk, tam saçmalık. Bence arana; ararsa açma.

Back
X