Yardim edin kızlar

sehergokengin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
8
3
1
27
Kızlar merhaba ben yaklaşık 2 ay olucak âdet olmuyorum iki tane kaset test yaptım ikisindede silik çıktı kan verdim iki kere nagatif biri 0.100 bı sonraki 0.11cikti ama hala kası ağrım devam ediyo ve hiç adet olma belirt yokk ben napayım yardım eder misiniz bana kızlar lütfen bide ben ameliyat oldum karnımda enfeksiyon patlamış eski sezeyan doğumdan kapmışım apandistim ve sol tüpüm alındı

Eklentiler

• IMG_20230213_171655.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230207_214721.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230207_214650.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Görsellerde hayalet çizgi gördüm ama yapar yapmaz çıktı mı yoksa kuruma çizgisi olabilir mi? Birde testin markası inşallah artımed değildir. Sahtesi çok ve sürekli yalancı pozitif çıkarıyor

Merhaba cnm öncellikle markasıni hiç bilmiyorum ney olduğunu testi yaptıktna 20 dakika sonra baktığımda böyleydi

Bide erken gebelik testi alıp deneyin eğer pcos varsa geç döllenme olmuş olabilir o yüzden kanda çıkmamıştır belki, inşallah bebişiniz sizledir

Polikistik over sendromu. Düzenli adet olamıyorsanız sebebi bu olabilir bi kadın doğumcuya görünmenizi öneririm. Eğer gebelik yoksa adet söktürücü ilaç verir

Polikistik over sendromu. Düzenli adet olamıyorsanız sebebi bu olabilir bi kadın doğumcuya görünmenizi öneririm. Eğer gebelik yoksa adet söktürücü ilaç verir
Anladım cnm evet ameliyattan sonra hiç düzenli adet olmadım vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…