yardim edin kizlar

esra2305

...
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
414
157
48
31
baslik yardim ama benim beni anlayacak insanlarla dertlesmek artik cok sikildim.cok kindar bi insanim ve asiri derecede kiskancim sevdgim insanlar bi elin parmagini gecmez ama sevdigim insanlara zarar veren maddi manevi psikolojik hep kendimi doldurup konusmuyorum tavir gosteriyorum ve bahsi gecse bi yerde hep ona olan kinimi bosaltmak icin agzima geleni soluyorum dogrucu davutlarda cikip beni yargiliyo ama kimse su yonden bakmiyo beni sevdiklerimin uzulmeleri yaraliyo onlarda bu sefer uzenlerle hic bisey olmamis gibi hayatlarina devam edip konusuyolar onlarin salakliklarina hayret ediyom ya bi insan nasil kendine hayri olmayan insanlarla konusabilir ona zarar verirken..

Hatanın farkındasınız kinci ve kıskanç olmayı bırakırsanız herşey daha iyi olabilir insanların hayatlarına müdahale etmek hiç doğru değil mesela insanları salaklık yapıolar diye yargılamadan işe koyulabilirsiniz.

yaaa yasananlar yapilanlar o kadar basit olsa sende laf sokar uzerinde durmazsin ama konilar buyuk ve bende bunlari unutamiyorum ister istemez agresif bi insanim surekli tepki gosteriyom ama ailem yada esim olanlara sakin bakinca deliriyom

az once mesela annemin bi yegeni var teyzemin dolduruslarina gelip annemle benle konusmuyodu bugun eve gelmis adaklik et getirmek icin anneme dedim sakin onu eve davet etmeseydiniz verip gitsin dedim hakaret ettim o baskalarinin akliyla sizle konusmuyosa bizim evdede isi yok dedim

Siz tepkili olabilirsiniz ama karşınızdakilerde sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil herkesin kendi doğruları var siz muhatap olmazsınız bırakın anneniz olsun çok zor şeyler değil bunlar bence herkesin düşünce ve fikir yapısı farklı bu açıdan bakmak lazım

mesela. bi akrBamiz temizlik hastasi ve koydekileri deli ediyi neymis o niye burda niye bu niye burda yagmur suyu butun pislikleri onun oraya geliyomus benim kardesimde kahvecilik yapiyo kahvedeki insanlara soluyi cop atmasinlar diye ama adamlar tam bi mal dinlemeyip atiyolar bu kadinda kardesime kavga ediyo benim kardesim benim aksime cok sakin kavgadan hoslanmaz koca adamlara laf yapamiyo kucucuk cocugu laflariyla aglatmis ben kavga etcem diye kardesim bana bisey solemedi bende zorla ogrendim gitti kadinin evine kavga ettim tasladim onu dengiyle kavga etsin diye ama smdi annemde kardesimde konusuyo deli oluyom bende konusuyim ama her ortamda ona lafvsokarak

inan bunun icin kemdimi zorluyom cunku baskalari icin kendi hayatom cikmaza giriyo ve zorlaniyo ama anlamiyom bi insanin evladindan daha degerli bisey olabilir mi evladima yanlis yapildiysa ben anne olarak konusmamda gorusmemde yolumu ceviririm cok mu zor bunu yapmak bi anne ve evlat olarak annemdende bunu bekliyorum arkamda olsun istiyorum

ya annemle kardesim hep bole eziliyo o borusu oten insanlarin icin de o yuzden benim bu tavrim hep onlari korma amacli sonra yanlisa dogruyla karsilik verince onlar uzuluyo bende uzuluyom beni bu zamana kadar hic bi zaman ne annem ne bbam korumadi her isimi tek basima hallettim kucuklukten beri tek basina olmak zor bunu biliyorum o yuzden cevremdeki hakkini arayamayan kim olsa korumaya calisma cabam bu yuzden

Çok gereksiz tepkiler bence konuşarak anlaşmak varken ev taşlamak falan bence sizin kontrolünüz yok ufak olayları büyütüyosunuz gibi geldi bana ömür boyu küs kalarak ne elde ediceklerdiki bence siz fazla sinirli birisiniz bunuda kontrol altına almanız lazım

bende farkimdayim sorunum oldugunun ama ne yaparsam yapayim duzelmiyo bu konudan bende muzdaribim ve bazen kiskanclik kindarlik ve sinir.onunu alamayacagom durumlara geliyo evlilik.hayatim bile.bu yuzden sorunlar yasiyorum kindarlik ve kiskanclik huyum ne olursa olsun varligi beni mutlu ediyo ama sinir bana ve cevremdeki.sevdiklerime.yaramiyo tek sabredebildigim insan evladim ama onun adina cok uzuluyorum cunku ister istermez baskalarina olan sinirlerime sahit oluyo offf offf(

Madem bu kadar kötü etkiliyo hayatınızı bir yardım almayı deneyin derim

Ben de herşeyi kavgayla cozenleri anlamıyorum. Evet bazılarının boğazını sıkıp attiriverisim geliyor bu imkanim yok kavga etsem hem seviyemi duşuremem hem de karsimdakinin kapasitesi o kadar algilamayacak.algilama kapasitesi olsa boyle bos konuşup agrasif davranmazlar. ayrica ben her susan insanin ezik ya da pasif olarak adlandirilmasina karşıyım. Biraz susmayı deneyin ve yardım alın bi psikologtan.

zaten suanda karar verdim ve netten aarastirdigim bi psikologa mmesaj attim kendimi toparlak icin bi adim attim bakalim ne olcak
Çok iyi etmişsiniz. Ben de çabuk kırılırım ve hiçbir şey olmamış gibi devam edersem o insanın yanına kar kalacak diye üzülürüm. Ne yazık ki, insanlar yaptıklarını hatırlamıyorlar. O zaman siz yıllar yılı kin tutunca haksız duruma düşüyorsunuz. Sizin en büyük yanlışınız başkalarına yapılan hatalara onların adına tepki vermeniz ve onların kendilerine yapılan davranışa verdikleri (veya vermedikleri) tepkiye saygı göstermemeniz.

Benim annem de kin tutar. Bana göre kimi zaman haklı kimi zaman haksızdır. Ben onunla aynı fikirde olmadığım durumlarda bile benim de aynı tepkiyi vermemi, kızdığı insanı hayatımdan atmamı veya kaba davranmamı ister. Hatta kendi konuştuğu hiçbir arkadaşı o insanla konuşmasın ister. Sonunda yalnız kalan kendi olur.

Her koyun kendi bacağından asılır. Siz bırakın annenizin komşusunu veya kardeşinize bağıran kadını. Bir süre sadece şahsen size yapılan haksızlıklara tepki göstermeye çalışın. Hem sizin yükünüz azalsın, hem de aileniz bir rahat etsin. Sonra yavaş yavaş her sinirlendiğinizde o duruma dikkatlice bakın. Verdiğiniz tepkiye değecek bir kusur var mı diye düşünün. Eşiniz neyse ama kendimden biliyorum ki çocuğunuz olumsuz etkilecektir.

Insanlar ofke kontrolünü eğitimle öğrenebilir. Bir uzmana başvurun

aynen ben de oleyim kotu oldugum biri varsa esim annem oglum sevmicek o insanla konusmicak ole olsun istiyorum ama elimde degil paylasamiyorum sevdiklerimi ve bende duruma gire kinlik var yapilan yanlosa gore ben birini sevmiyosam sevdiklerimin sevmesini kabul edemiyorum bu bencillik degil sadece sevildigimi gormek istiyorum yada hak ettigim davranisi gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…