yaaa yasananlar yapilanlar o kadar basit olsa sende laf sokar uzerinde durmazsin ama konilar buyuk ve bende bunlari unutamiyorum ister istemez agresif bi insanim surekli tepki gosteriyom ama ailem yada esim olanlara sakin bakinca deliriyomHatanın farkındasınız kinci ve kıskanç olmayı bırakırsanız herşey daha iyi olabilir insanların hayatlarına müdahale etmek hiç doğru değil mesela insanları salaklık yapıolar diye yargılamadan işe koyulabilirsiniz.
Siz tepkili olabilirsiniz ama karşınızdakilerde sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil herkesin kendi doğruları var siz muhatap olmazsınız bırakın anneniz olsun çok zor şeyler değil bunlar bence herkesin düşünce ve fikir yapısı farklı bu açıdan bakmak lazımaz once mesela annemin bi yegeni var teyzemin dolduruslarina gelip annemle benle konusmuyodu bugun eve gelmis adaklik et getirmek icin anneme dedim sakin onu eve davet etmeseydiniz verip gitsin dedim hakaret ettim o baskalarinin akliyla sizle konusmuyosa bizim evdede isi yok dedim
Siz tepkili olabilirsiniz ama karşınızdakilerde sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil herkesin kendi doğruları var siz muhatap olmazsınız bırakın anneniz olsun çok zor şeyler değil bunlar bence herkesin düşünce ve fikir yapısı farklı bu açıdan bakmak lazım
Çok gereksiz tepkiler bence konuşarak anlaşmak varken ev taşlamak falan bence sizin kontrolünüz yok ufak olayları büyütüyosunuz gibi geldi bana ömür boyu küs kalarak ne elde ediceklerdiki bence siz fazla sinirli birisiniz bunuda kontrol altına almanız lazımmesela. bi akrBamiz temizlik hastasi ve koydekileri deli ediyi neymis o niye burda niye bu niye burda yagmur suyu butun pislikleri onun oraya geliyomus benim kardesimde kahvecilik yapiyo kahvedeki insanlara soluyi cop atmasinlar diye ama adamlar tam bi mal dinlemeyip atiyolar bu kadinda kardesime kavga ediyo benim kardesim benim aksime cok sakin kavgadan hoslanmaz koca adamlara laf yapamiyo kucucuk cocugu laflariyla aglatmis ben kavga etcem diye kardesim bana bisey solemedi bende zorla ogrendim gitti kadinin evine kavga ettim tasladim onu dengiyle kavga etsin diye ama smdi annemde kardesimde konusuyo deli oluyom bende konusuyim ama her ortamda ona lafvsokarak
bende farkimdayim sorunum oldugunun ama ne yaparsam yapayim duzelmiyo bu konudan bende muzdaribim ve bazen kiskanclik kindarlik ve sinir.onunu alamayacagom durumlara geliyo evlilik.hayatim bile.bu yuzden sorunlar yasiyorum kindarlik ve kiskanclik huyum ne olursa olsun varligi beni mutlu ediyo ama sinir bana ve cevremdeki.sevdiklerime.yaramiyo tek sabredebildigim insan evladim ama onun adina cok uzuluyorum cunku ister istermez baskalarina olan sinirlerime sahit oluyo offf offfÇok gereksiz tepkiler bence konuşarak anlaşmak varken ev taşlamak falan bence sizin kontrolünüz yok ufak olayları büyütüyosunuz gibi geldi bana ömür boyu küs kalarak ne elde ediceklerdiki bence siz fazla sinirli birisiniz bunuda kontrol altına almanız lazım
Madem bu kadar kötü etkiliyo hayatınızı bir yardım almayı deneyin derimbende farkimdayim sorunum oldugunun ama ne yaparsam yapayim duzelmiyo bu konudan bende muzdaribim ve bazen kiskanclik kindarlik ve sinir.onunu alamayacagom durumlara geliyo evlilik.hayatim bile.bu yuzden sorunlar yasiyorum kindarlik ve kiskanclik huyum ne olursa olsun varligi beni mutlu ediyo ama sinir bana ve cevremdeki.sevdiklerime.yaramiyo tek sabredebildigim insan evladim ama onun adina cok uzuluyorum cunku ister istermez baskalarina olan sinirlerime sahit oluyo offf offf(
Madem bu kadar kötü etkiliyo hayatınızı bir yardım almayı deneyin derim
Çok iyi etmişsiniz. Ben de çabuk kırılırım ve hiçbir şey olmamış gibi devam edersem o insanın yanına kar kalacak diye üzülürüm. Ne yazık ki, insanlar yaptıklarını hatırlamıyorlar. O zaman siz yıllar yılı kin tutunca haksız duruma düşüyorsunuz. Sizin en büyük yanlışınız başkalarına yapılan hatalara onların adına tepki vermeniz ve onların kendilerine yapılan davranışa verdikleri (veya vermedikleri) tepkiye saygı göstermemeniz.zaten suanda karar verdim ve netten aarastirdigim bi psikologa mmesaj attim kendimi toparlak icin bi adim attim bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?