- 25 Haziran 2016
- 7.553
- 13.451
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
Selam arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim eşimle severek tanıstık ve cok mutlu bi evliliğim vardı.eşim anlayışlı merhametli sabırlı beni çok sever.ne olduysa ben doğum yaptıktan sonra huyları değişti.şu an 2 aylık bebegim var ve eşimin bana karsı davranıslarında değişmeler görüyorum ki bu beni çok üzüyor.ilk zamanlar yeni baba oldu alışamadı diye dusundum.butun gün bilgisayar basında oyun oynuyor niye böyle yapıyorsun dediğimde kızıp herşeyi buyutme diyor.ama bende insanım ilgi istiyorum tama butun zamanını benimle gecirmesin tabiki kendine ait zamanı olsun.sırf o sıkılmasın diye arkadaslarınla buluş diye hep soyluyorum o ise beni gormuyo bile.dogumdan beri bırakın cinselliği opmeyi bile çok nadir yapar.neymiş ben daha toparlanamamısım.eskiden ne kadar sakin biriydi simdi herşeyde kızıp bağırıyor.bugun beraber kızımın saclarını kestirecektik bende yavaş yap kulagına falan dikkat et diye uyardım birden kızıp bagırdı iğrenç birisin dedi bana.ilk defa böyle bişi söyledi cok dokundu bana.sizce ne yapmalıyım